Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – De wereld van Erde Wiege

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – De wereld van Erde Wiege

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream heeft een nieuwe verhalende trailer ontvangen van Koei Tecmo en Gust, die ons kennis laat maken met het Erde Wiege-droomrijk en de mensen die we zullen ontmoeten.

De gebeurtenissen van Atelier Sophie 2 vinden plaats na die van de originele game. Sophie wordt gescheiden van Plachta in een fantasierijk genaamd Erde Wiege nadat ze haar thuisland Kirchen Bell heeft verlaten. De tweede Sophie-game heeft een nieuwe cast van personages, dus je zou er nog steeds van moeten kunnen genieten. Je moet echter het eerste Atelier Sophie spelen als je wilt begrijpen waarom Sophie gek wordt als ze Plachta in een nieuwe gedaante ziet.

De nieuwe verhalende trailer voor Atelier Sophie 2 neemt ons mee naar het fantasierijk van Erde Wiege. Het geeft ons een kijkje in een aantal van de nieuwe personages, zoals Ramizel Erlenmeyer, de ambitieuze alchemist, Alette Claertie, de ideale bodyguard Olias Enders en anderen.

video
play-rounded-fill

Meerdere edities van Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

De officiële website van Koei Tecmo America is ook bijgewerkt met informatie over de Digital Deluxe- en Ultimate Edition-bonussen:

De Atelier Series Legacy-badpakset is inbegrepen in de Digital Deluxe-versie. Het bevat zwemkleding geïnspireerd op eerdere Atelier-games voor Sophie, Plachta, Ramizel, Alette, Olias en Diebold. Het wordt ook geleverd met een set nuttige wapens en een set met nuttige items, die zes wapens voor de groepsleden bevat.

De Atelier Sophie 2 Season Pass is inbegrepen bij de Ultimate Edition, die alles van de Digital Deluxe bevat. Sophie/Ramizel “Grandma’s Outfit (Matching Set)”-outfits worden meegeleverd als seizoenspasbonus.

Op 25 februari 2022 wordt Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream uitgebracht voor Nintendo Switch en PlayStation 4 (PS4). Sophie krijgt een extra “Easy Breezy”-outfit bij alle digitale pre-orders.