Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream – Fysieke editie

Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream – Fysieke editie

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream komt naar Nintendo Switch! Maar er komt ook een fysieke release aan. Amazon US heeft pre-orders genoteerd en geopend voor een fysieke Nintendo Switch-editie van de game, die op 25 februari 2022 wordt uitgebracht.

Degenen die de game vroeg kopen, krijgen Ryza’s kostuum als bonus. Bovendien kunnen degenen die opgeslagen gegevens hebben van Atelier Sophie DX, Atelier Firis DX, Atelier Lydie & Suelle DX of Atelier Ryza 2 meer bonuskostuums krijgen.

video
play-rounded-fill

Over Atelier Sophie 2: The Alchemist Of The Mysterious Dream

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream volgt de alchemist Sophie terwijl ze een nieuwe wereld binnenvalt, waar ze een mysterieuze versie van haar vriendin Plachta ontmoet. De game zal ook nieuw terrein voor de serie in kaart brengen, met nieuwe functies zoals directe overgangen naar gevechten!

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream vervolgt het verhaal van de vele avonturen van Sophie en Plachta.

Na het verlaten van Sophie’s geboorteplaats Kirchen Bell, ontdekt het paar een enorme boom die identiek is aan een boom die Plachta in een droom had gezien, en naarmate ze dichterbij komen, trekt een mysterieuze draaikolk hen naar binnen. Sophie wordt alleen wakker in een merkwaardige nieuwe wereld genaamd Erde Wiege, en het duurt niet lang voordat ze hoort over een alchemist genaamd Plachta die aan de rand van de stad woont.

Toen Sophie in het atelier arriveert, ontmoet ze schokkend een jonge alchemie-enthousiasteling genaamd Plachta, en hoewel de alchemist dezelfde naam heeft als haar vriendin, herkent ze Sophie niet. Welke andere verrassingen wachten Sophie op deze reis? Naarmate het avontuur vordert, ontmoet Sophie de aspirant-alchemist Ramizel Erlenmeyer, die bereid is haar te helpen in tijden van nood.

Het verhaal ontvouwt zich elegant met een charmante nieuwe visuele stijl die de kunst van de Mysterious-subserie combineert met de hoogwaardige graphics en animaties in Atelier Ryza 2: Lost Legends and the Secret Fairy uit 2021.

Op haar reis om haar vermiste vriend te vinden, zal Sophie moeten vechten tegen de vele monsters die het land van Erde Wiege bewonen. Zodra spelers een vijand in het veld tegenkomen, begint het gevecht onmiddellijk zonder laadtijden of aparte schermen – een serie eerst – waardoor gevechten naadloos kunnen verlopen. Daarnaast bestaan ​​battle parties nu uit zes leden, met drie vooraan en drie achterin, om twee teams te vormen die samenwerken in multi-linked turn-based gevechten. Dit nieuwe vechtsysteem opent een breed scala aan spannende gevechtsstrategieën die spelers kunnen gebruiken om hun vijanden uit te schakelen.

Ad