Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – The Heartscape DLC

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – The Heartscape DLC

Koei Tecmo heeft de nieuwste DLC van Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream gepubliceerd. The Heartscape is een nieuwe ontmoetingsplaats die bestaat uit twee kaarten en is geïnspireerd op een ander werk van Gust, Blue Reflection: Second Light.

Over de Heartscape DLC

Twee nieuwe verkenningsgebieden gebaseerd op Hinako’s en Yuzu/Lime’s “Heartscapes” uit “BLUE REFLECTION: Second Light”.

Opmerking: deze gebieden worden toegevoegd nadat je terugkeert naar het atelier nadat je het punt hebt bereikt waar je verzoeken van het “Crystal Sparkle Pavilion” kunt accepteren.

Over Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

Dit is een verhaal van een van Sophie de Alchemist’s reizen nadat ze verhuisde uit haar thuisland Kirchen Bell. Het draait om Sophie’s jacht op Plachta wanneer ze gescheiden raken in het Erde Wiege-droomrijk, evenals de nieuwe kennissen die ze daar ontmoet.

Kenmerken

– Verbeterde naadloze turn-based gevechten

Deze game heeft nieuwe multi-link turn-gevechten, waarbij zes groepsleden in twee teams worden opgesplitst en automatisch beginnen wanneer spelers vijanden ontmoeten tijdens het verkennen. Een verscheidenheid aan buitengewone effecten en acties verbeteren de gevechtservaring, waaronder speciale Dual Trigger-talenten waarbij twee teamleden synchroon slaan.

– Er zijn twee soorten panelgebaseerde synthese.

Deze game heeft een gebruiksvriendelijk synthesemechanisme waarin je materialen op een paneel rangschikt om nieuwe objecten te maken. Het standaardpaneel of het beperkte panel zijn beschikbaar voor spelers, waarbij de laatste zowel de moeilijkheidsgraad als de prijzen verhoogt.

– Weermanipulatie gebruiken om nieuwe routes te maken

Terwijl het weer op elke locatie van Erde Wiege is ingesteld, kun je het aanpassen met specifieke tools. Door het weer te veranderen, kun je nieuwe, voorheen ontoegankelijke plekken bereiken en het landschap aanpassen terwijl je dezelfde regio bezoekt. Is het mogelijk dat het weer invloed heeft op de grondstoffen die je kunt verzamelen?

Opmerking: kostuums kunnen worden gewisseld in de “kleedkamer” van het atelier bij de balie.

Ga voor meer informatie naar de officiële website; https://www.koeitecmoeurope.com/sophie2

Houd er rekening mee dat de hoofdgame ook is opgenomen in de sets “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Digital Deluxe Edition” en “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Ultimate Edition”.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, met DLC die kan worden gedownload via de eShop.

Ad