Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – Trailers voor gevechtssysteem en fotomodus

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – Trailers voor gevechtssysteem en fotomodus

Deze week hebben Koei Tecmo en Gust nieuwe details onthuld over Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream, waaronder het vechtsysteem van de game en de fotomodus. Voor elk aspect zijn specifieke beschrijvingen en trailers verstrekt.

Vechtsysteem in Atelier Sophie 2

Spannende “Seamless Battles” beginnen wanneer je een tegenstander aanpakt in Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream. Je kunt twee teams van drie personages in de voorhoede en drie personages in de achterhoede combineren om meer strategische gevechten te ervaren in deze turn-based “Multi-Link Turn Battles” van zes tekens. Neem het op tegen sterke tegenstanders met ‘Dual Trigger’, een unieke techniek die twee personages samen kunnen gebruiken.

video
play-rounded-fill

Fotomodus in Atelier Sophie 2

Plaats je groepsleden, evenals de vrienden die je ontmoet in Roytale en de wezens die je tegenkomt, op de juiste locaties. Je kunt misschien een reeks afbeeldingen maken met slechts één concept, omdat je hun standpunten en emoties kunt selecteren. Maak een herinnering aan een bezienswaardigheid van uw vakantie door deze uit te knippen en te fotograferen!

video
play-rounded-fill

(In de fotomodus is er geen ingebouwde screenshot-functie.) Gebruik de console of Steam’s ingebouwde screenshot-mogelijkheden om een ​​screenshot te maken.)

Op 24 februari wordt Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream in Japan uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het wordt uitgebracht op 25 februari in de Verenigde Staten en op 25 februari in de rest van de wereld.