Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – versie 1.0.7 patch notes

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream – versie 1.0.7 patch notes

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream heeft een nieuwe update ontvangen. Hoewel deze update geen nieuwe DLC bevat zoals de vorige, lost het wel een aantal fouten en bugs op die in de game zijn geslopen.

Versie 1.0.7 patch notes

    • Een bug gecorrigeerd waardoor de game crashte tijdens een poging om “Mosaic Umbrella” (“Atelier Plachta” DLC-voltooiingsbonus) te gebruiken in het hoofdspel.
    • Een probleem verholpen waarbij de beschrijvingen van verschillende talenten, affecten en attributen afweken van hun werkelijke specificaties.
    • Een afspeelprobleem opgelost dat optrad toen de achtergrondmuziek in specifieke situaties werd gewijzigd.
    • Opgeloste weergaveproblemen.
    • Andere kleine aanpassingen en bugfixes

    Over Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

    Een intrigerend verhaal over een eigenaardige droom…

    Dit is een verhaal van een van Sophie de Alchemist’s excursies nadat ze haar thuisland Kirchen Bell verliet. Het draait om Sophie’s strijd om Plachta te vinden nadat ze gescheiden zijn in het droomrijk van Erde Wiege, en de nieuwe kennissen die ze daar ontmoet.

    Dit zijn de belangrijkste kenmerken: – Geëvolueerde naadloze turn-based gevechten

    Deze game biedt unieke multi-link turn-gevechten met zes groepsleden verdeeld in twee teams die soepel beginnen wanneer spelers tegenstanders ontmoeten tijdens het verkennen. Een overvloed aan extra effecten en acties, waaronder speciale Dual Trigger-talenten waarbij twee teamleden synchroon vechten, verbeteren de gevechtservaring.

    – Panelgebaseerde synthese in twee varianten

    Deze game heeft een gebruiksvriendelijk synthesemechanisme waarin je materialen op een paneel rangschikt om nieuwe objecten te maken. Spelers kunnen ofwel het Standaard Panel of het Beperkte Panel gebruiken, wat zowel de uitdaging als de prijzen verhoogt.

    – Gebruik weermanipulatie om nieuwe paden te creëren

    Terwijl het weer in elk deel van Erde Wiege is ingesteld, kun je het aanpassen met behulp van speciaal gereedschap. Door het weer te veranderen, kunt u niet alleen de omgeving aanpassen terwijl u terugkeert naar dezelfde regio, maar ook toegang krijgen tot voorheen ontoegankelijke gebieden. Misschien heeft het weer invloed op de items die je kunt verzamelen?

    Kostuums kunnen worden gewisseld in de “Kleedkamer” aan de balie van het atelier.

    Zie de officiële website voor meer informatie. (https://www.koeitecmoeurope.com/sophie2/)

    Houd er rekening mee dat de hoofdgame ook beschikbaar is als onderdeel van de sets “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Digital Deluxe Edition” en “Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream Ultimate Edition”.