Atomicrops – 29 minuten gameplay

Atomicrops – 29 minuten gameplay

Kijk je uit naar boerderij-overlevingssim Atomicrops op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu 29 minuten van de roguelike bekijken.

Atomicrops ziet spelers hun landbouwgrond cultiveren en beschermen tegen een verscheidenheid aan gemuteerde bedreigingen – terwijl ze zichzelf proberen te onderhouden in een post-apocalyptische woestenij!

video
play-rounded-fill

Over Atomicrops

Je bezit de laatste boerderij in de woestenij na de apocalyps, geërfd van de wil van je overleden grootvader, slechts enkele momenten voordat het omliggende platteland in een nucleaire explosie verdampt. Nu, als de enige voedselbron voor de lokale stad, en constant bedreigd door de lokale gemuteerde dieren in het wild, doe je zoals elke zichzelf respecterende boer zou doen: boerderij. Trouwen. Doden.

Atomicrops is een actie-roguelite landbouwsimulator. Gewapend met je schoffel, een gieter en een volautomatisch wapen, moet je ultra-GGO-gewassen verbouwen om de lokale stad te voeden … en een flinke winst te maken. Verdedig je land tegen de mutante plagen en bandieten die ‘s nachts binnenvallen om je velden te verwoesten. Rechtbank en trouw dorpelingen om te vechten en te boeren aan je zijde. Verzamel upgrades om de opbrengst, winst en kracht te verhogen. Sluit vriendschap met de plaatselijke fauna om te helpen met de klusjes.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

FARM.

Verander gemuteerde gewassen en oogst een overvloedige oogst om de mensheid te ondersteunen … en maak een enorme winst.

TROUW.

Doe mee en trouw met een geestverwant uit de plaatselijke stad om samen met jou te vechten en te boeren.

DODEN.

Vecht tegen bizarre post-nucleaire plagen die ‘s nachts verhongeren naar een deel van je gewassen. Jaag en foerageer in gevaarlijke omliggende biomen voor zaden en buit gedurende de dag. Verander je vijanden in kunstmest om de kwaliteit van je gewassen te verbeteren.

UPGRADE.

Verken de verre uithoeken van de biomen om bruikbare overblijfselen te vinden van boerderijen lang geleden. Ontdek roestige landbouwmachines, antiek tuingereedschap en handleidingen met tuinhandleidingen om uw landbouwkracht te vergroten. Geef je geld uit in de stad om je wapen en vaardigheden te upgraden. Upgrade je boerderij permanent voor bonussen die blijven bestaan ​​tijdens playthroughs.

VRIEND.

Rekruteer een entourage van varkensvrienden, kippenmaatjes en koeiencollega’s om landbouwtaken te automatiseren. Atomicrops cultiveren is een zware klus, je hebt alle hulp nodig die je kunt krijgen.

CONCURREREN.

Ga door de meer uitdagende jaren om scorevermenigvuldigers te ontgrendelen en je plaats te veroveren tussen de klassementen van kampioensboeren.

Atomicrops komt op 28 mei 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 USD.