Atomicrops lancering voor 28 mei bevestigd

Atomicrops lancering voor 28 mei bevestigd

Na meer dan een jaar hebben we eindelijk bevestiging dat de enorm unieke Atomicrops dit jaar de Nintendo Switch zullen bereiken!

Raw Fury en Bird Bath Games hebben eindelijk bevestigd dat de actievolle landbouwsim op 28 mei 2020 naar de Switch eShop gaat.

Atomicrops ziet spelers een kleine boerderij beheren in de nasleep van een vreselijke nucleaire fall-out – vreemde gewassen verbouwen, settelen en mutant ongedierte doden!

video

Raw Fury en indie-ontwikkelaar Bird Bath Games hebben onthuld dat Atomicrops op 28 mei voor de allereerste keer naar Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation®4 zal komen, en officieel zal worden gelanceerd voor vroege toegang op pc via de Epic Games Store.

Alle inhoud en verbeteringen die tijdens vroege toegang aan de pc-versie van het spel zijn toegevoegd, zijn vanaf dag één beschikbaar op consoles, waaronder een grote update met twee nieuwe echtgenoten, nieuwe paddestoel-power-ups en in totaal 10 moeilijkheidsgraden met score multipliers!

Over Atomicrops

Atomicrops is een roguelike landbouwsimulator vol actie waarin je de laatste boerderij in een post-apocalyptische woestenij moet cultiveren en verdedigen. Gewapend met een schoffel, een gieter en een volautomatisch wapen, zul je ultra-GMO-gewassen verbouwen om je stad te voeden en een flinke winst te maken, je land te beschermen tegen gemuteerde plagen en bandieten, en het hof en het gehuwde volk om te vechten en te boeren uw kant.