Atomicrops – Reap What You Crow DLC

Atomicrops – Reap What You Crow DLC

Atomicrops zit al een paar jaar op de Nintendo Switch en het spel gaat nog steeds goed met de frisse nieuwe DLC genaamd Reap What You Crow.

Atomicrops had al veel gratis upgrades gekregen, maar wat nu toegankelijk is, is gekocht. Het introduceert Oregacrow, een nieuwe fabriek, evenals de wapens Scythe en Leech Gun.

video
play-rounded-fill

Reap What You Crow ziet dat al je harde Atomicrops-inspanningen vruchten afwerpen! Het biedt ook een oplossing voor het eeuwenoude raadsel van “Hoe zou een kraai-persoon eruit zien op een paard met een gigantische zeis?”

Over Reap What You Crow DLC

Oregacrow is een nieuw personage. Oregacrow, die net op de boerderij is aangekomen met hun kookketels in de hand, heeft een speciaal dieet dat alle gevallen zaden omzet in maïs of bloemen. Oogst enorme oogsten voor steeds hogere zaden en vul ketels voor unieke verbeteringen!

Oregano is een nieuwe en ongewone plant die, wanneer ze wordt gegeten, hartbieten vervangt. Vul de juiste gewassen in de ketels van Oregacrow om extra verbeteringen te ontvangen.

Scythe – Een nieuw wapen waarmee je je gewassen of het woedende einde van je tegenstanders van dichtbij kunt bekijken. Dit is ons eerste en enige slagwapen, en het wordt geleverd met een overvloed aan nuttige landbouw- en vechtaanpassingen. Hebben we toegevoegd dat voor degenen die upgraden, de zeis wordt geleverd met een paard?

Leech Gun is een nieuw wapen. Heb je ooit bij jezelf gedacht: “Zelf, heb je je ooit voorgesteld hoe een grote bloedzuiger (of twee) eruit zou kunnen zien als hij als een kogel wordt neergeschoten?” Geen vraag meer. Ook, bah.

Atomicrops’ Reap What You Crow DLC kost normaal $ 4,99. Er is echter een kleine lanceringskorting, waardoor het wordt teruggebracht tot $ 4,49.