Atooi – Chicken Wiggle Workshop & Treasurenauts updates

Atooi – Chicken Wiggle Workshop & Treasurenauts updates

Jools Watsham, oprichter van de onafhankelijke studio, heeft in 2019 enkele updates over de projecten van Atooi gedeeld. Met name de ontwikkeling van Chicken Wiggle Workshop en Treasurenauts gaat nog steeds goed.

Beide games zijn nog steeds op schema om een release van 2019 te zien.

Bovendien plaagde de oprichter dat Atooi binnenkort één fysieke release heeft, samen met nog een gloednieuwe titel in de maak.

video
play-rounded-fill

Chicken Wiggle Workshop

Chicken Wiggle Workshop ziet er fantastisch uit! Michael’s nieuwe artwork voor de game is geweldig en de nieuwe muziek die Perry en Grant hebben gemaakt voor de bijgewerkte soundtrack is ongelooflijk. Het spelen van het spel voelt nu als een nieuwe ervaring.

Het is zo spannend. En dat is niet alles wat we voor de game gepland hebben! Dit is de reden waarom de ontwikkeling langer duurt dan oorspronkelijk werd geschat. Ik wil dat de Switch-release van Chicken Wiggle Workshop niets minder dan perfect is. En dat zal het zijn! Meer nieuws over welke nieuwe goodies we snel aan de game toevoegen! Ik denk dat je het ermee eens zult zijn dat het de moeite waard was om te wachten als die magische dag eindelijk hier is. Bedankt voor je geduld.

Treasurenauts

Treasurenauts boekt vooruitgang – langzaam maar zeker. Hoewel ik niet zeker weet of we de game in 2019 klaar hebben gemaakt voor de release, heb ik er vertrouwen in dat we dit jaar grote vooruitgang zullen boeken. Wanneer dit spel uiteindelijk klaar is voor uitgave, zal het fantastisch zijn. Ik twijfel niet.

video
play-rounded-fill

Note: 3DS footage

En meer

Andere dingen die in 2019 aan de orde zijn, zijn ten minste één fysieke release van Switch en één nieuw juweeltje van een game.