Autonauts – Launch trailer

Autonauts – Launch trailer

Autonauts is net gelanceerd voor Nintendo Switch en we hebben een nieuwe video ter gelegenheid van deze gelegenheid. Fans kunnen een tweede blik werpen op de titel, die zich richt op construeren, produceren en automatiseren.

video
play-rounded-fill

Over Autonauts

Je moet stok en steen vers uit je ruimtevaartuig verzamelen en beginnen met het bouwen van je kolonie. Maak basisdingen van blauwdrukken en ontwikkel geleidelijk een aantal workerbots om je te helpen bij je inspanningen. Gebruik een visuele programmeertaal om hun kunstmatige intelligentie te onderwijzen en te ontwikkelen, en geef ze vervolgens de opdracht om je stad te bouwen. Als een planeet die je hebt gemaakt, de thuisbasis wordt van een beschaving van arbeidersbots die graag je biedingen uitvoeren, verwonder je!

Breid nog verder uit met de ontwikkeling van Folk, entiteiten die op jou vertrouwen om te overleven. Introduceer vissen, koken, huisvesting en maatwerk voor je workerbots om het Volk te helpen transcendentie te bereiken.

Autonauts-functies

Programmeren dat leuk is

Leer uw workerbots de procedures die nodig zijn om taken uit te voeren door ze activiteiten te laten herhalen in een visuele programmeertaal. Er zijn verschillende alternatieven die zijn ontworpen om eenvoudig te leren en toch complexer te zijn.

Automatisering die geautomatiseerd is

Bouw een botleger om bijna alles in je kolonie te automatiseren, leer ze wat ze moeten doen en vergroot zowel hun hersens als taakmogelijkheden met een verscheidenheid aan upgrades en keuzes.

Verschillende zakelijke ondernemingen

Het universum van Autonauts is enorm, met eindeloze kansen om hun realiteit te automatiseren en te verbeteren, van verzamelen tot bouwen, koken, vissen, kleermakerswerk, landbouw, veeteelt en meer.

Prachtige creativiteit

Het Autonauts-universum komt tot leven met een low-poly visuele stijl gecombineerd met een consistent en levendig kleurenpalet dat diepte en schaal toevoegt, wat resulteert in een rustgevende en aantrekkelijke speelervaring.

Autonauts combineert het beste van landbouw-, simulatie-, knutsel-, constructie-, productielijn- en hulpbronnenbeheerspellen om een ​​volledig unieke ervaring te bieden. Creëer je ideale geautomatiseerde wereld! De toekomst is aangebroken!

Autonauts is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.