Away: Journey To The Unexpected gameplay

Away: Journey To The Unexpected gameplay

Aurelien Regard en Playdius hebben een nieuwe 10-minuten gameplay-trailer uitgebracht voor hun aankomende avonturenspel Away: Journey to the Unexpected.

Away: Journey To The Unexpected komt er snel aan

Indie-ontwikkelaar Aurélien Regard (The Next Penelope) en uitgever Playdius (Bury me, my Love, A Normal Lost Phone, Dead in Vinland) hebben vandaag aangekondigd dat hun verwachte nieuwe release, Away: Journey to the Unexpected, op pc zal worden gelanceerd (op Steam en Utomik) op 13 februari 2019.

Naast dit nieuws bracht het team ook een nieuwe gameplayvideo van 10 minuten uit en kondigden pre-incentives voor de game aan. Naast de pc-versie komt Away ook naar Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch – de releasedatums per platform zijn:

5 februari 2019 – PS4
7 februari 2019 – Schakelen
8 februari 2019 – Xbox One
13 februari 2019 – pc

Pre-order bonus

Voor Europese fans krijgt het vooraf bestellen van Away in de PlayStation Store in Europa voor hen de serene en surrealistische first-person ontdekkingsreiziger Shape of the World gratis.

Voor pc-spelers krijgt het voorbestellen van de game op GoG een vroege toegang tot het spel in de week voorafgaand aan de pc-lancering, beginnend op 5 februari.

Over Away: Journey To The Unexpected

Away: Journey to the Unexpected is een feelgood first person-avonturenspel dat actie, onderhandeling en rogue-lite-elementen combineert, allemaal prachtig weergegeven in een opvallende anime-geïnspireerde stijl. In Away ben je geen vechter of held, maar je bent geweldig in het maken van kick-ass vrienden!

Veel van de kleurrijke personages die je tegenkomt in het spel, van robotcowboy-bounty-jagers tot bizarre ruimtewaardigheden, kunnen worden aangeworven om naast je te vechten – het is aan jou om hen te overtuigen om deel te nemen aan het team! Away is de creatie van de beroemde Franse ontwikkelaar Aurélien Regard, die samenwerkt met Rayman level designer Jean-Matthieu Gennisson.

Kenmerken:

  • Kleurrijke en unieke beelden gemaakt door de beroemde kunstenaar en ontwikkelaar Aurélien Regard (The Next Penelope)
  • Een verfrissend, luchtig verhaal boordevol avontuur en humor
  • Een first person-avontuur met snelle gevechts- en rogue-lite-elementen
  • Een enorme cast van eigenzinnige personages om te ontmoeten, overtuigen en rekruteren om voor je te vechten
  • Ondersteund door een op anime geïnspireerde soundtrack

Away: Journey to the Unexpected is gepland voor 8 februari 2019 op de Nintendo Switch eShop in het westen.

Ad