Aztech: Forgotten Gods komt op 10 mei

Aztech: Forgotten Gods komt op 10 mei

De releasedatum voor Aztech: Forgotten Gods voor Nintendo Switch is bekendgemaakt door Nintendo en Lienzo.

Deze actie-avonturengame gebaseerd op Azteekse mythologie wordt op 10 mei uitgebracht op Switch en andere platforms. Er is ook een nieuwe trailer voor de game uitgebracht;

video
play-rounded-fill

Over Aztech: Forgotten Gods

Het cyberstone-actie-avontuur Aztech: Forgotten Gods volgt Achtli, een jonge dame die het opneemt tegen de enorme Forgotten Gods. Ze zal de kracht van de Goden tegen hen moeten gebruiken om de waarheid achter haar verre-toekomstige Meso-Amerikaanse metropool te leren kennen, terwijl ze door de stad vliegt met kracht en elegantie, met een oud voorwerp uit een lang geleden tijdperk.

Kenmerken

  • Opwindende verticaliteit en mobiliteit — Gebruik mysterietechnologieën om oude mysteries op te graven in een stad die rijp is voor verkenning.
  • Verken een futuristische Meso-Amerikaanse omgeving waarin een hedendaagse Azteekse stad generaties lang heeft bestaan ​​als een stenen metropool die zowel technologisch geavanceerd is als diep verankerd in de oude cultuur.
  • kolossale bazen – neem het op tegen enorme monsters die op Azteekse goden lijken in boeiende ontmoetingen.
  • Verhaal met een hoge mate van betrokkenheid – Terwijl Achtli haar stad probeert te beschermen tegen de vergeten goden, begint ze aan een emotioneel avontuur vol wendingen en actie met een hoog octaangehalte.
  • Azteekse mythologie vanuit een nieuw perspectief – Duik in een unieke Meso-Amerikaanse geïnspireerde omgeving en leer meer over de Azteekse kennis als nooit tevoren.
Ad