Aztech Forgotten Gods – Launch trailer

Aztech Forgotten Gods – Launch trailer

Aztech Forgotten Gods, Lienzo’s Latijns-Futuristische cyberstone-kolosstrijder, heeft een launchtrailer ontvangen. De game is pas een paar dagen geleden op Nintendo Switch uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Aztech Forgotten Gods

Tenochtitlan, de kroonjuweel van het Azteekse rijk, floreert bij afwezigheid van Europese invloed. Decennia lang luidden de Azteken een gouden eeuw van technologie en wetenschappelijke vooruitgang in. Maar enorme mondiale dreigingen gaan gepaard met wereldveranderende ontwikkelingen. Wanneer een goedaardig experiment uitgroeit tot een gigantisch, existentieel gevaar, kan alleen Achtli, een dappere jongedame, de gelegenheid aan en vechten voor haar volk.

Achtli moet de voortstuwingscapaciteiten van Lightkeeper, een vreemd prothetisch apparaat van ongeëvenaarde kracht, gebruiken om het hoofd te bieden aan torenhoge kolossen. Zoom door de torens en vliegende auto’s van Tenochtitlan en verpletter lichtgevende relingen terwijl je met hoge snelheid door de stad reist. Lanceer Achtli de lucht in, waar ze oog in oog zal staan ​​met haar oude tegenstanders voordat ze een spervuur ​​van door raketten aangedreven vuisten ontketent. In een conflict waarin sterke aanvallen en acrobatische bewegingen worden gecombineerd, ga je de confrontatie aan met de kolossen die proberen haar geliefde stad te vernietigen.

Terwijl Achtli elke uitdaging en elk lijden ervaart, dompel jezelf onder in een emotioneel verpakt drama geïnspireerd door het rijke verleden van Meso-Amerikaanse beschavingen. Ontgrendel nieuwe talenten om Achtli’s gevechtscapaciteit en luchtvaardigheid te vergroten door mobiliteit en ritme onder de knie te krijgen. Om de beschermer van Tenochtitlan en het Azteekse volk te worden, moet je de kracht van Lightkeeper gebruiken om de cruciale tekortkomingen van de kolossen te overtreffen, te flankeren en te hameren.

Aztech Forgotten Gods is beschikbaar als digitale download via Lienzo in de Nintendo Switch eShop.

Ad