Azure Striker Gunvolt 3 aangekondigd

Azure Striker Gunvolt 3 aangekondigd

Inti Creates onthulde Azure Striker Gunvolt 3 voor Switch, het volgende deel in hun Azure Striker Gunvolt-serie 2D-actiespellen.

Het echte blauwe vervolg op de vorige Azure Striker Gunvolt-games, het derde deel zal een gloednieuwe speelbare heldin Kirin bevatten en heeft als doel de serie te pakken; ultra-verfijnde 2D-actiegameplay naar een hoger niveau. Helaas werd een releasedatum voor de titel niet bekendgemaakt, maar we zullen zeker alle details meedelen zoals ze komen.

video
play-rounded-fill

Over Azure Striker Gunvolt 3

Inti Creates heeft de nieuwste titel in hun Azure Striker Gunvolt-serie aangekondigd met de onthulling van Azure Striker Gunvolt 3 tijdens het online indiegame-evenement BitSummit Gaiden.

Deze game is een echt blauw vervolg op Azure Striker Gunvolt (2014, 3DS) en Azure Striker Gunvolt 2 (2016, 3DS), en ziet de terugkeer van actiebegeleider Keiji Inafune (LEVEL5 comcept CCO), die samenwerkte met regisseur Yoshihisa Tsuda speelde in de eerste twee games zijn rol voor Gunvolt 3. Samen willen ze de ultra-verfijnde 2D-actie waar de serie bekend om staat naar een hoger niveau tillen. Blijf ons volgen voor meer informatie terwijl de ontwikkeling van het spel doorgaat.

Een nieuwe held: Kirin

Kirin is een heiligdommeisje met een septimale kracht waarmee ze de capaciteiten van anderen kan verzegelen. Naast haar Septimale krachten heeft ze een unieke vechtstijl die het gebruik van betoverde talismannen combineert met een zwaard gemaakt van een tinnen staf