Azure Striker Gunvolt 3 komt in 2022

Azure Striker Gunvolt 3 komt in 2022

Vorig jaar onthulde Inti Creates dat Azure Striker Gunvolt 3 in de maak was. Hoewel de game niet binnenkort wordt gelanceerd, hebben we wel een releasevenster!

De ontwikkelaars hebben bevestigd dat de nieuwe titel ergens in 2022 uitkomt.

video
play-rounded-fill

Het noodlot wordt bezegeld terwijl paradigma’s verschuiven en een nieuw tijdperk zich ontvouwt. Wat ligt er voorbij het pad naar hoop?

Inti Creates ‘vlaggenschip 2D side-scrolling “Azure Striker GUNVOLT” -serie is terug met een gloednieuwe titel!

Over Azure Striker Gunvolt

Azure Striker Gunvolt, in Japan bekend als Armed Blue: Gunvolt, is een 2D-zijwaarts scrollende actieplatformgame, ontwikkeld en uitgegeven door Inti Creates voor de Nintendo 3DS eShop, uitgebracht in augustus 2014

Poorten van de game zijn uitgebracht voor Microsoft Windows in 2015, voor de Nintendo Switch in 2017 en voor de PlayStation 4 in 2020. Naast het gebruik van gameplay vergelijkbaar met Mega Man Zero, introduceerde Azure Striker Gunvolt ook nieuwe gameplay-elementen zoals zoals Gunvolts vermogen om vijanden te “taggen” en veel tegelijk te richten, waardoor een extra laag van complexiteit aan het genre wordt toegevoegd.

Sequels, Azure Striker Gunvolt 2 en Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX, werden respectievelijk uitgebracht in 2016 en 2019.

Azure Striker Gunvolt 3, wordt aangekondigd en zal in 2022 verschijnen