Azure Striker Gunvolt 3 komt nog steeds in 2022

Azure Striker Gunvolt 3 komt nog steeds in 2022

Inti Creates viert de zevende verjaardag van de Azure Striker Gunvolt-serie. De serie debuteerde 7 jaar geleden voor het eerst in de Nintendo 3DS eShop.

Het team bedankt iedereen die de games vol actie heeft gekocht of gespeeld en herhaalde dat de derde game in de serie nog steeds op schema ligt voor een release in 2022. Inti Creates zegt dat ze meer informatie zullen hebben om te delen naarmate de release dichterbij komt.

Thank you to all the Gunvolt fans out there for supporting our flagship series over the years!With Gunvolt 3 on the horizon in 2022, there’s still plenty more to come!

Over Azure Striker Gunvolt 3

Het lot wordt bezegeld terwijl paradigma’s verschuiven en een nieuw tijdperk zich ontvouwt. Wat ligt er achter het pad naar hoop?

Azure Striker Gunvolt 3 is een aankomende game geproduceerd door Inti Creates in ontwikkeling voor de Nintendo Switch, en markeert de terugkeer van de hoofdlijn Azure Striker Gunvolt-serie sinds Azure Striker Gunvolt 2 uit 2016.

Gunvolt keert opnieuw terug als een speelbaar personage, met een schijnbaar gereviseerde moveset, waarbij het Flashfield volledig ontbreekt. Hij wordt vergezeld door een nieuw speelbaar personage genaamd Kirin, die een mix van afstands- en melee-aanvallen gebruikt met haar zwaard en betoverde talismannen.