Azure Striker Gunvolt 3 – Versie 1.4.0 patch notes

Azure Striker Gunvolt 3 – Versie 1.4.0 patch notes

Er is een nieuwe update voor Azure Striker Gunvolt 3 uitgebracht, die weer een nieuwe eindbaas in Asimov met zich meebrengt, evenals extra Engelse stemmen en een groot aantal bugverbeteringen.

Versie 1.4.0 patch notes

  • Nieuwe informatie
    • “‘The New World Order’ Asimov” baasgevecht is nu toegankelijk.
    • Verhaalmodus+ heeft nu een “automatische transparantie”-optie die de afbeelding van het personage verbergt wanneer het een personage bedekt tijdens het spelen.
    • Er is nu een optie om de Image Pulse-tussenfilmpje uit te schakelen.
    • Wanneer een speciale missie of extra baasmissie wordt ontgrendeld, verschijnt er een nieuw pictogram. Bovendien wordt er een aanwijzing gegeven totdat er extra bazen zijn ontgrendeld.
    • Engelse stemmen zijn toegevoegd voor voorheen niet beschikbaar aanvullend materiaal.
  • Bugfixes
    • Het spel kon niet verder toen Kirin haar Ressen Slash-vaardigheid op een bepaalde plek gebruikte tijdens missie “Cyber ​​Daydream.”
    • In het tweede deel van “Holy Night XIII” zou de speler naar een ongewenste plaats worden gestuurd als hij buiten beeld viel.
    • Bij het voltooien van een Arc Chain keerde de talisman van Kirin niet terug van een opgesloten tegenstander toen de vijand verdween.
    • Een bug verholpen waarbij het openen van het menu kort voor een eindbaasgevecht ervoor zorgde dat Story Mode+ kon doorgaan terwijl het gestopt was.
    • Probleem opgelost bij het slopen van een Hexapyle terwijl een Kudos-nummer werd afgespeeld, waardoor de naam van het nummer onjuist werd weergegeven.
    • Een bug verholpen waarbij het uitrusten van de Passive Image Pulses MERAK en “The Slothful Conjurer” MERAK niet de gewenste resultaten opleverde.
    • Probleem opgelost waarbij het bliksemgeluidseffect bleef spelen na het verslaan van een baas bij gebruik van “Azure Striker” ASIMOV.
    • Een bug verholpen waarbij de Skill Image Pulse SERPENTINE schade bleef toebrengen aan bazen tijdens speciale aanvalssequenties.
    • Probleem opgelost waarbij Tenjian op het scherm bleef hangen tijdens het gebruik van “Frigid Blossom” TENJIAN.
    • Bij het spelen in het Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Portugees was de beschrijving voor passieve Image Pulse “The Slothful Conjurer” MERAK onjuist.
    • Verschillende problemen zijn opgelost.

Over Azure Striker Gunvolt 3

Azure Striker Gunvolt 3 is het derde deel in de supersnelle 2D-actie Gunvolt-serie. Gunvolt 3 is de meest grandioze editie in de serie tot nu toe, met een balans tussen zowel een boeiend verhaal als geweldige gameplay!

Speel zowel als nieuwkomer Kirin als Gunvolt als hoofdrolspeler uit de serie en wissel direct tussen hen terwijl je de vele levels en vijanden van Gunvolt 3 overwint. Plot Mode+, die ervoor zorgt dat de opwindende actie niet wordt onderbroken door het rijke verhaal. Image Pulses, collectible summons en equipment opgeroepen uit Gunvolt’s eigen herinneringen zijn allemaal nieuw in Gunvolt 3. Er zijn bijna 150 verschillende soorten om te verzamelen!

Azure Gunvolt 3 is gemaakt met de Nintendo Switch-technologie in het achterhoofd, waardoor gamers scherpere graphics en verbluffende effecten krijgen om de snelle actie te begeleiden!

Bevredigend zwaardvechten ontmoet bovenmenselijke snelheid!

Ervaar de spannende 2D-actie op je eigen unieke manier! Gebruik Kirin’s prachtige zwaardactie of Gunvolt’s dodelijke bliksemmogelijkheden om levels te overwinnen met adembenemende vaardigheden!

Met “Narrative Mode+” ontvouwt zich het dramatische dystopische verhaal in de nabije toekomst in realtime!

Dankzij Plot Mode+ kunnen personages met elkaar communiceren en grappen maken zonder de gameplay te verstoren, waardoor hun persoonlijkheid tot bloei kan komen en het verhaal zich kan ontwikkelen zonder de actie-ervaring te verwateren.

Naast de originele Japanse stemmen zijn volledig Engelse stemmen beschikbaar!

Lumen verhit het gevecht met nieuwe nummers van “The Muse”

Zet een show op met je gameplay om “kudos”-punten te verzamelen, en Lumen, het virtuele popidool, begint haar eigen optreden, waarbij ze de podiummuziek vervangt door een vocale popsong! Er worden 7 totaal nieuwe nummers gepresenteerd, samen met een grote selectie klassiekers uit de serie.

De samenwerking tussen Kirin en Gunvolt ontwikkelt een nieuwe kracht genaamd “Image Pulse”!

Verzamel meer dan 150 verschillende soorten “Image Pulses” om de herinneringen van Gunvolt tot leven te laten komen. Met Image Pulses kun je vrienden en vijanden uit het verleden van Gunvolt bellen om te vechten, vaardigheden te schenken en andere dingen te doen.

Azure Striker Gunvolt 3 is momenteel verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop.