Azure Striker Gunvolt 3 – Versie 2.0.0 update

Azure Striker Gunvolt 3 – Versie 2.0.0 update

Inti Creates heeft een nieuwe update beschikbaar gemaakt voor Azure Striker Gunvolt 3 genaamd versie 2.0.0. Deze update bevat naast online ranglijsten een gloednieuwe epiloog ATEMS-vertellingsmodus. Vanaf 16 december 2022 hebben degenen die op de Switch spelen er toegang toe.

Versie 2.0.0-update

Overzicht

Op 16 december wordt de gratis contentcampagne van Gunvolt 3 afgerond met de release van de laatste update op de Nintendo Switch!

Versie 2.0.0 introduceert “Epilogue ATEMS”, een nieuwe verhalende modus die plaatsvindt na de gebeurtenissen in het hoofdverhaal van Gunvolt 3. Deze modus heeft extra gesproken dialogen en een nieuw speelbaar personage om mee te communiceren. Scorezoekers zullen ook kunnen pronken met hun grootste prestaties dankzij Online Rankings, die zijn geïntroduceerd in versie 2.0.0.

Nieuw in het verhaal is de “Epilogue ATEMS”-modus.

Na de gebeurtenissen in het hoofdverhaal, blijf je samen met ATEMS volgen terwijl ze plannen maken vanuit Sumeragi. Te midden van een wereld in verwarring beraamt een jonge monarch zijn volgende zet. In het gloednieuwe hoofdstuk van het Gunvolt 3-verhaal, getiteld “Golden Trillion”, schittert Zed als het hoofdpersonage dat door de speler kan worden bestuurd.

Ontgrendel Vereisten: Na het upgraden naar versie 2.0.0 of hoger, zal de optie Epilogue: ATEMS Chapter beschikbaar komen in het hoofdmenu. Deze optie is alleen toegankelijk nadat de daadwerkelijke conclusie van het hoofdverhaal is gezien. In deze modus kun je Zed besturen, een belangrijke figuur in het overkoepelende verhaal.

Met in de hoofdrol

Dit is de Golden Trillion, Zed (VA: Casey Mongillo)

Zed, de jeugdige commandant van de ATEMS-organisatie, is de erfgenaam van een machtige autoriteit. Golden Trillion is de waarde van zijn septima.

Layla/Luxia (VA: Michaela-wetten) (VA: Michaela-wetten)

Layla is een jong meisje dat vaak aan Zed’s zijde wordt gezien. Ze is nooit ver van hem verwijderd. Ze doet dit door een beroep te doen op haar Septima, “The Djinn”, Luxia, om een ​​handje te helpen bij het bevorderen van de doelstellingen van Zed en ATEMS.

De ATEMS Knights maken deel uit van de ondersteunende cast.

The Fatal Gunwoman, Sistina (VA: Alba Ponce de León)

Grazie, je hebt het Zandfort bereikt (VA: Lizzie Freeman)

Dit is Prado, de dubbele ridder (VA: Hayden Daviau)

The Serpentine en de Mystic Mist (VA: Morgan Berry)

Wat is dit ATEMS-ding precies?

ATEMS is een internationale militaire groep bestaande uit adepten die de richtlijnen uitvoeren die zijn uitgevaardigd door de commandant, Zed. De ATEMS-ridders zijn de persoonlijke verdedigingsmacht van Zed en vormen daarom de hogere echelons van de organisatie. Alle ridders zijn zeer bekwame adepten die een eed van trouw aan Zed hebben afgelegd.

Analyse van de gameplay van Zed

Blade Attack – Eclipse Solaire: Zed’s primaire aanvalsmethode is met zijn zwaard van helder licht, dat hij de Solaire noemt. Omdat hij zo krachtig is als de zon zelf, kan hij zijn tegenstanders aanzienlijke schade berokkenen. Je mag maximaal drie opeenvolgende schuine strepen maken door op de aanvalsknop te tikken.

Zed voert een opwaartse slag uit terwijl hij tegelijkertijd vlammende vogels loslaat uit zijn Rotem Solis. Wanneer zowel de explosie als de vogels botsen, richt dit een aanzienlijke hoeveelheid schade aan. Als dit in de lucht gebeurt, komen er geen vogels uit.

Zed dwingt zijn tegenstanders tot onderwerping door drie koninklijke zwaarden van bovenaf naar beneden te slingeren, zoals beschreven in de Dea Lacrima. Je kunt het opladen terwijl je in de lucht bent, wat je val vertraagt ​​en het mogelijk maakt om het te combineren met andere luchtaanvallen.

Een enorme aanval die kan worden gelanceerd nadat Zed zijn podium met veren heeft aangevuld. Ook bekend als de “Rostrum Charge.” Bewegend met de snelheid van het licht, overspoelt hij zijn tegenstanders in vlammen terwijl hij tegelijkertijd het pad vrijmaakt voor de groei van nieuwe bloemen.

Imperium Feather, Scarlet Passion en Lux Assault zijn de namen van de drie kaarten.

Soaring Mode is nog een van Zed’s vechtstijlen, en hij kan deze gebruiken wanneer hij maar wil. Door zich vast te klampen aan vijanden met zijn vliegende veren, gaat hij uit zichzelf over naar deze modus, wat hem toegang geeft tot extra aanvallen, waaronder de volgende: Scarlet Passion en Lux Assault.

Automatische ontwijking – vibratie

Als Zed schade oploopt terwijl hij nog veren heeft, wordt de Vibratio-vaardigheid van kracht en absorberen de veren de impact in plaats van Zed. Hij kan consequent voorkomen dat hij enige schade oploopt, zolang hij zijn voorraden maar meteen aanvult of Lux Assault activeert. Manipuleer de structuur van de ruimte zelf om alle aanvallen te voorkomen! Het gebruik van Vibratio zal resulteren in de volledige uitputting van de veermeter.

ZedΩ’s vaardigheden

ZedΩ heeft 1 reguliere vaardigheid en 3 SP-vaardigheden beschikbaar voor gebruik. Wanneer u een van deze gebruikt, begint er een periode waarin geen van deze opnieuw mag worden gebruikt totdat de periode voorbij is. De duur van de cooldown varieert afhankelijk van de gebruikte vaardigheid; langere cooldowns worden geassocieerd met krachtigere krachten.

Het talent Healing Feathers wordt als normaal beschouwd. Zed ontspant zijn vleugels om zijn HP te herstellen. Omdat het een relatief snelle cooldown heeft, kan het zonder risico worden gebruikt wanneer zich een crisis voordoet.

Lux Ballista SP-vaardigheid. Zed produceert pijlen als onderdeel van een langeafstandsaanval die hij oproept. Bij gebruik op de grond richt het zich op vijanden in de lucht, terwijl het bij gebruik in de lucht op vijanden op de grond richt.

Rexcalibur: SP-vaardigheid. Zed roept een zwerm gloeiende zwaarden op en stuurt ze vooruit. Wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt tegen vijanden die altijd in beweging zijn, maakt het verwoestende brede aanvalsbereik van dit vermogen het een dodelijke optie.

Legitima Futura is de ultieme vaardigheid van Zed, waarin hij zijn enorme kracht gebruikt om zowel de grond als zijn tegenstanders met de grond gelijk te maken. In deze vorm kan Legitima Futura maar één keer worden gebruikt. Het heeft een ongeëvenaard vermogen en bereik, maar in ruil voor die voordelen heeft het een aanzienlijke afkoelperiode.

Introductie van een geheel nieuwe functie: Online Rankings

In Trial Mode hebben gebruikers de mogelijkheid om hun scores en foutloze tijden te delen met andere spelers van over de hele wereld, waardoor vriendschappelijke rivaliteit tussen spelers van verschillende locaties mogelijk wordt. In de volgende versie 2.0.0 van de game krijgt de Trial Mode een online scorebord!