Baby Storm – Launch trailer

Baby Storm – Launch trailer

Een nieuwe lanceringstrailer voor Baby Storm is vrijgegeven door Forever Entertainment. De Nintendo Switch eShop heeft pas onlangs de co-op partygame ontvangen. In de enkele of lokale multiplayer-modus met maximaal vier spelers, handhaaf je de orde, ren, reinig en voer je een weg naar de maximale score!

video
play-rounded-fill

Over Baby Storm

Je doel is om voor de schattige (en soms misdragende) kinderen op een kleuterschool te zorgen!

Je hebt speelgoed om mee te spelen, etenswaren, doekjes en luiers voor als je ze nodig hebt, en zelfs een coole radiografisch bestuurbare vacuümrobot om je te helpen schoonmaken. Als je alleen bent, zijn er verschillende nuttige power-ups, zoals een Teleporter, waarmee je snel rond kunt reizen, en Maracas, die kan worden gebruikt om de jongeren af ​​te leiden terwijl ze vechten.

Om te voorkomen dat de baby’s gaan huilen en je scorecombinatie opnieuw in te stellen, moet je ervoor zorgen dat de wensen van de baby’s op tijd worden vervuld. Een korte tip: deze jonge duiven lijken misschien stoer, maar ze hebben alleen een beetje liefde en knuffels nodig. Blijf gewoon uit de buurt van degenen die bijten!

Je reis neemt je mee naar een verscheidenheid aan omgevingen vol met heldere kunst en muziek, maar ook naar locaties over de hele wereld en zelfs tijdreizen! Baan je een weg door creatieve en intelligente levels, win veel punten, ontgrendel extra fasen en functies en ontmoet ongewone baby’s met intrigerende vaardigheden…

Je wordt de beste oppas ter wereld als je je taak voltooit.

Baby Storm is nu beschikbaar als eShop-download voor de Nintendo Switch.