Backbone komt begin 2021

Backbone komt begin 2021

Raw Fury en EggNut hebben aangekondigd dat Noir Adventure Game Backbone begin 2021 op weg is naar consoles. De game zal naar verwachting ook naar Nintendo Switch komen, omdat ze consoles noemden .

video
play-rounded-fill

Over Backbone

Raw Fury kondigde begin 2021 een nieuw publicatiepartnerschap aan om de langverwachte noir-avonturenspel Backbone van indie-ontwikkelaar EggNut op consoles en pc-platforms te lanceren. Howard Lotor is een privédetective die een routine-vermiste persoon werkt in een dystopische, alternatieve geschiedenis in Vancouver. Maar wat Howard tegenkomt stoot hem in een verontrustende jacht op de waarheid.

Howard is een wasbeer in een regenjas.

Een mengeling van filmisch avontuur en meeslepende vertakkingsdialoog geïnspireerd door klassieke CRPG’s, onderzoekt Backbone volwassen thema’s in een stad van antropomorfe dieren waar soorten sociale klasse dicteren.

Snuif aanwijzingen en bewijsmateriaal op, ondervraag uiteenlopende personages, los stealth-puzzels op en kies welke aanwijzingen je wilt volgen. Backbone levert een uniek universum op basis van het echte Vancouver, tot leven gebracht met een verbluffende moderne pixel art-esthetiek en originele donkere jazz-soundtrack.

Ad