Bad Dream: Coma wordt gelanceerd op 24 januari 2019

Bad Dream: Coma wordt gelanceerd op 24 januari 2019

Een gruwelijk point-and-click-avontuur is onderweg naar de slechte droom van Nintendo Switch.Forever Entertainment Bad Dream Coma komt naar de Nintendo Switch eShop op 24 januari 2019, voor $ 9,99 USD.

video
play-rounded-fill

Zoek in alle hoeken en gaten naar aanwijzingen, terwijl je probeert te ontsnappen aan een schijnbaar eindeloze nachtmerrie!

Over Bad Dream: Coma

Welkom bij Bad Dream: Coma. Een point & click-game waarbij een unieke, minimalistische kunststijl zorgt voor een onvergetelijke en sfeervolle ervaring.

TOPJE VAN DE IJSBERG

Het spel is ontworpen op de manier van actie-reactie en er zijn geen voor de hand liggende keuzes. Versla het spel één keer en ben dan nieuwsgierig “Wat als ik het anders zou doen”. Soms is het niet zo vanzelfsprekend maar van tijd tot tijd zie je enorme verschillen. De kleinste dingen kunnen het meest voldoening geven.

DONKERE, ZWARE EN VERSTORENDE WERELD

Bezoek de plaats die bekend was uit de vorige hoofdstukken van de Bad Dream-serie. Ontmoet bekende wezens in hun nieuwe vorm, of vind de manier om ze uit je geheugen te wissen en verander deze droom in een vredig dutje.

KENMERKEN

  • een zeer sfeervolle wereld gecreëerd met een eenvoudig maar mooi grafisch ontwerp en zorgvuldig geselecteerde geluiden
  • niet-lineaire gameplay met hoge herspeelbaarheid
  • verborgen inhoud voor nieuwsgierige spelers
  • Orginele soundtrack
Ad