Bake ‘n Switch – Nieuwe Serradurra Desert wereld – Deze zomer

Bake ‘n Switch – Nieuwe Serradurra Desert wereld – Deze zomer

Streamline Games heeft nieuwe inhoud aangekondigd voor de aankomende partygame Bake ‘n Switch. Er wordt een nieuwe wereld genaamd Serradurra aan de game toegevoegd.

Het brengt 50 nieuwe coöp-levels, drie nieuwe Bun-wezens en twee nieuwe speelbare bakkers.

video
play-rounded-fill

Streamline Games heeft aangekondigd dat de Serradurra-woestijnwereld, compleet met 50 coöp-levels en drie nieuwe, aanpasbare Bun-wezens, elk met uniek gedrag. Armadough, Fluff Fox en Bunboa sluiten zich aan bij de line-up van Bake ‘n Switch en lanceren deze zomer op pc en Nintendo Switch, met een lancering van de Playstation om de hoek.

Over Bake ‘n Switch

Bovendien worden twee nieuwe bakkers, salie en zout, in de strijd gegooid om een ​​leger van uitzinnig stuiterende broodjes samen te voegen, te slaan en te bakken voordat de tijd om is. Bake ’n Switch is een snelle partygame voor 2 tot 4 spelers in lokale of online multiplayer die je reactievaardigheden en je concurrentievoordeel zal testen!

Doe mee met Ginger, Rosemary, Thyme en Parsley, samen met nieuwkomers Sage and Salt, om deze Buns te laten zien wie de baas is! En Baker-vaardigheden gooien een beetje meer pit in de mix! Gebruik Thyme’s vurige stoten die ter plekke bakken, Ginger’s handige deeg-stijgende serums die je Buns verdubbelen, Rosemary’s snel slingerende deegroller om te slaan en een peterselie’s afleidende eigenschappen wanneer hij een kudde katten loslaat!

Sage voegt extra smaak toe aan de strijd en maakt een heksend brouwsel dat zuigt in Mouldies en bakt onmiddellijk broodjes in de buurt, wat bijdraagt ​​aan je stijgende score, terwijl Salt zijn knapperige, enterhaak gebruikt om te worstelen in weggelopen deeg.

“We zijn erg verheugd om eindelijk de uitgestrektheid van de Bake’ n Switch-wereld te delen. We hebben er al een tijdje op gezinspeeld, maar nu hebben we Serradurra, bovenop Tropic Toaster, losgelaten om meer broodjes, meer bakkers en meer interactieve dynamische banen toe te voegen die nieuwe uitdagingen en variatie in het spel brengen, ”zei Stefan Baier, COO, ontwikkelaar Streamline Games. “De lancering met 100 levels, 2 werelden, online co-op en pvp bewijst dat onze game lang houdbaar is en ervoor zorgt dat spelers terug blijven komen voor meer.”

UPDATE 2020-08-01

Duik in de nieuwe wereld en alles wat het te bieden heeft, aangezien Bake ‘n Switch pronkt met zijn smaakvolle en verraderlijke terrein, Serradurra.

Bekijk de nieuwste bakkers om mee te doen aan de missie om de wereld van Fla, Sage en Salt te redden! Salie met haar vortex-ketel kan heksachtige brouwsels opkloppen om broodjes te maken, en Salt’s vaardigheid zal zeker van pas komen als zijn haakhand een Bun-enterhaak loslaat!

Maak kennis met een mand vol nieuw brood, waaronder Armadoughs met sloopkogels, lastige Fluff Foxes en gravende Bunboas.

Dit alles brengt de lanceringsinhoud van Bake ‘n Switch naar 100 niveaus, 7 broodjes en 6 bakkers in 2 werelden!

video
play-rounded-fill