Bakugan: Champions of Vestroia – Launch Trailer

Bakugan: Champions of Vestroia – Launch Trailer

De nieuwste videogame gebaseerd op de Bakugan-serie, Bakugan: Champions of Vestroia, is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bakugan: Champions of Vestroia werd voor het eerst onthuld tijdens een Nintendo Treehouse Live eerder dit jaar en debuteert op de Switch met 80 Bakugan die je kunt verzamelen, een singleplayer-campagne en een online gevechtsmodus.

Fanfavoriet Leonidas keert ook terug naar het spel meer dan tien jaar na zijn eerste optreden.

video
play-rounded-fill

Over Bakugan: Champions of Vestroia

In Bakugan: Champions of Vestroia, het anime-achtige RPG-avonturenspel, worden spelers Bakugan Brawlers terwijl ze meer dan 80 unieke Bakugan verzamelen, versterken en vechten. De Bakugan-monsters ter grootte van een gebouw strijden samen met hun Brawler-partners in ontzagwekkende, grootschalige Brawls op een zoektocht om de ultieme Bakugan-kampioen te worden.

Torenhoog boven de rest van de competitie staat Leonidas, die voor het eerst terugkeert sinds zijn optreden in Bakugan Battle Brawlers, de originele Bakugan-videogame die in 2009 werd uitgebracht. De dreigende Leonidas heeft drie hoorns, twee over zijn oren en één in de midden van zijn snuit. Hij heeft drie tenen aan elke voet, drie vingers aan elke hand en een lange staart die eindigt in een pijl.

Leonidas is een Bakugan die rechtstreeks in de Doom-dimensie is geboren. Hij heeft een verbazingwekkende maar onbekende kracht en een intense woede tegenover andere Bakugan. Alleen vertrouwen en vriendschap kunnen Leonidas helpen te ontsnappen aan zijn vervloekte geboorte en zijn ware kracht te doen ontwaken.

Ad