Balan Wonderworld – Hoofdstuk 4, 5 en 6 Trailers

Balan Wonderworld – Hoofdstuk 4, 5 en 6 Trailers

Tragedies zullen zich ongetwijfeld ontvouwen in Balan Wonderworld. Nog een voorproefje van Square Enix geeft een voorproefje van de verhalen uit de hoofdstukken 4 tot en met 6 van Balan Wonderworld.

Deze keer introduceren de trailers Chang, Sana en Cass – nog drie individuen die ontdekken dat hun ambities en zoete dromen verwrongen zijn tot tragische nachtmerries.

Gluur door de gordijnen van BALAN WONDERWORLD voor een glimp van meer van de twaalf verschillende verhalen die onze sterren in Wonderworld te wachten staan.

Ontmoet meer nachtmerries

video

Dit is Chang, een jongen die ervan droomt te vliegen. Maar hij lijkt zijn dromen nooit te kunnen verwezenlijken. Zal hij ooit kunnen vliegen?

video

Maak kennis met Sana, een milieuactivist in hart en nieren met een voorliefde voor vogels en de bossen. Maar kan ze de dingen die ze liefheeft van vernietiging redden?

video

Maak kennis met Cass, een klein meisje dat vriendschap sloot met een straatkatje. Ze zwaaide vanaf de overkant naar haar nieuwe vriend, net toen de lichten veranderden … Nu zou ze willen dat ze de tijd terug kon draaien.

Over Balan Wonderworld

Elk moment is een avontuur

Welkom bij een fantastische show met alles erop en eraan, zoals nog nooit eerder vertoond!

BALAN WONDERWORLD is een wonderbaarlijke actieplatformgame met als thema het Balan Theater. Onder leiding van de raadselachtige maestro genaamd Balan, zullen de sterren van de show Emma en Leo speciale vaardigheden gebruiken uit een groot aantal karakteristieke kostuums terwijl ze op avontuur gaan in het bizarre en denkbeeldige land Wonderworld. Hier vermengen herinneringen en vergezichten uit de echte wereld zich met de dingen die mensen dierbaar zijn.

Twaalf verschillende verhalen wachten op onze sterren in de Wonderwereld, elk met hun eigen unieke eigenaardigheden. Ze zullen alle hoeken van deze doolhofachtige podia verkennen, gevuld met een groot aantal trucs en valstrikken, om tot de kern van elk verhaal te komen.

Wonderwereld bestaat in het hart en de verbeelding van mensen

De setting voor dit verhaal is het fantastische, bizarre land Wonderworld; een plek waar de gelukkige en positieve herinneringen van mensen zich vermengen met hun rusteloze zorgen en negativiteit.

Leo en Emma worden door de mysterieuze clown Balan naar Wonderwereld geleid en gaan op reis om te ontdekken wat voor hen belangrijk is.

Voordat ze kunnen terugkeren naar de echte wereld, moeten ze eerst het verloren evenwicht in hun hart herstellen …

Meer dan 80 verschillende kostuums bieden alle actie die je maar wilt!

De sterren van de show kunnen krachten van de bewoners van Wonderworld gebruiken door hun kleurrijke kostuums te dragen, met meer dan 80 verschillende om te passen!

Bash je vijanden, loop door de lucht, zet de tijd stil of manipuleer allerlei objecten … de mogelijkheden zijn eindeloos als je een nieuw kostuum oppakt.

Twee legendarische makers komen bij elkaar!

Kom één, kom allemaal en geniet van het hoogtepunt van Square Enix-verhalen in een wereld vol actie, gecreëerd door de legendarische Naka Yuji.

Voor het eerst in 20 jaar bundelen Naka Yuji en Oshima Naoto hun krachten en vormen ze het BALAN COMPANY-team; opgericht rond, het samenbrengen van actiegame-ontwikkeling, video- en muziekproductieprofessionals van zowel binnen als buiten het bedrijf.

Balan Wonderworld verschijnt op 26 maart 2021 op de Nintendo Switch.