Balan Wonderworld – Hoofdstukken 2 & 3 Trailers

Balan Wonderworld – Hoofdstukken 2 & 3 Trailers

Square Enix heeft trailers uitgebracht die voorbeelden geven van de verhalen van Hoofdstuk 2 en Hoofdstuk 3 van Balan Wonderworld.

Ze laten de ellende zien van respectievelijk een duiker en een insectenliefhebber – en hoe hun vriendschappen / hobby’s uitmonden in verhalen over verraad en isolement!

Nieuwe hoofdstukken

Maak kennis met Fiona, een meisje met liefde voor de zee en haar geliefde dolfijnen aan wie ze altijd als haar vrienden heeft gedacht. Tot…

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Yuri, een meisje dat gek is op insecten. Maar zullen haar leeftijdsgenoten haar nieuwsgierigheid naar alle griezelige dingen begrijpen?

video
play-rounded-fill

Over Balan Wonderworld

Welkom bij een wonderbaarlijke show met alles erop en eraan, zoals nog nooit eerder vertoond!

BALAN WONDERWORLD is een wonderbaarlijke actieplatformgame met als thema het Balan Theater. Onder leiding van de raadselachtige maestro genaamd Balan, gebruiken de sterren van de show Emma en Leo speciale vaardigheden uit een groot aantal karakteristieke kostuums terwijl ze op avontuur gaan in het bizarre en denkbeeldige land Wonderworld. Hier gaan herinneringen en vergezichten uit de echte wereld samen met de dingen die mensen dierbaar zijn.

Twaalf verschillende verhalen wachten op onze sterren in de Wonderwereld, elk met hun eigen unieke eigenaardigheden. Ze zullen alle hoeken van deze doolhofachtige podia verkennen, gevuld met een groot aantal trucs en valstrikken, om tot de kern van elk verhaal te komen.

Wonderwereld bestaat in het hart en de verbeelding van mensen

De setting voor dit verhaal is het fantastische, bizarre land van Wonderworld; een plek waar de gelukkige en positieve herinneringen van mensen zich vermengen met hun rusteloze zorgen en negativiteit. Leo en Emma worden door de mysterieuze clown Balan naar Wonderworld geleid en gaan op reis om te ontdekken wat voor hen belangrijk is.

Voordat ze kunnen terugkeren naar de echte wereld, moeten ze eerst het verloren evenwicht in hun hart herstellen …

Meer dan 80 verschillende kostuums bieden alle actie die je maar wilt!

De sterren van de show kunnen krachten van de inwoners van Wonderworld gebruiken door hun kleurrijke kostuums te dragen, met meer dan 80 verschillende om te passen! Bash je vijanden, loop door de lucht, zet de tijd stil of manipuleer allerlei objecten … de mogelijkheden zijn eindeloos als je een nieuw kostuum oppakt.

Twee legendarische makers komen bij elkaar!

Kom één, kom allemaal en geniet van het hoogtepunt van Square Enix-verhalen in een wereld vol actie, gecreëerd door de legendarische Naka Yuji. Voor het eerst in 20 jaar bundelen Naka Yuji en Oshima Naoto hun krachten en vormen ze het BALAN COMPANY-team; opgericht rond, het samenbrengen van actiegames, video- en muziekproductieprofessionals van zowel binnen als buiten het bedrijf.

Lokale coöpmodus voor 2 spelers

Geniet van een nog wonderbaarlijker avontuur terwijl de ene speler Leo bestuurt en de andere Emma bestuurt in Co-op Local Mode voor 2 spelers. Werk samen en combineer de vaardigheden van twee verschillende kostuums die zeker nieuwe wegen zullen openen terwijl je door Wonderwereld dwaalt!

Balan Wonderworld verschijnt op 26 maart 2021 op de Nintendo Switch.

Ad