Balan Wonderworld – Verdachte Metacritic-beoordelingen

Balan Wonderworld – Verdachte Metacritic-beoordelingen

Balan Wonderworld werd ongeveer een jaar geleden onthuld met een theatrale, esthetische en kleurrijke presentatie. Maar de demo loste snel de maskerade op rond de kwaliteit van het spel.

Dit werd niet geholpen door het feit dat er een Day One-patch voor de game was vanwege berichten dat epilepsiegevoelige spelers werden getriggerd door scènes uit de game. Kortom, de game heeft een niet zo gunstig debuut gehad.

De mensen van NintendoLife meldden onlangs dat ze verschillende 10/10-beoordelingen voor de game op Metacritic hebben gevonden. Veel daarvan hebben gebruikersnamen die op jargon lijken en recensies die grammaticale inconsistenties bevatten.

Gezien de algemene slechte ontvangst rondom het spel, lijken deze beoordelingen erg verdacht. De eenvoudigste verklaring voor deze beoordelingen is dat ze volgens Alex door bots zijn gegenereerd. Hoe kun je anders het patroon van gebroken Engels met vreemde gebruikersnamen verklaren voor een spel dat het bijna overal slecht doet?

Ons advies

Balan Wonderworld is zojuist uitgebracht, dus we weten geen verkoopcijfers, maar het zal interessant zijn om te zien waar dit naartoe gaat, maar als we iedereen een advies kunnen geven; sla dit spel over … zo simpel is het.

Nog steeds geïnteresseerd? (PS: alsjeblieft niet zijn!)

Over Balan Wonderworld

Elk moment is een avontuur

Welkom bij een wonderbaarlijke show met alles erop en eraan, zoals nog nooit eerder vertoond!

BALAN WONDERWORLD is een wonderbaarlijke actieplatformgame met als thema het Balan Theater. Onder leiding van de raadselachtige maestro genaamd Balan, gebruiken de sterren van de show Emma en Leo speciale vaardigheden uit een groot aantal karakteristieke kostuums terwijl ze op avontuur gaan in het bizarre en denkbeeldige land van Wonderworld. Hier vermengen herinneringen en vergezichten uit de echte wereld zich met de dingen die mensen dierbaar zijn.

Twaalf verschillende verhalen wachten op onze sterren in de Wonderwereld, elk met hun eigen unieke eigenaardigheden. Ze zullen alle hoeken van deze doolhofachtige podia verkennen, gevuld met een groot aantal trucs en valstrikken, om tot de kern van elk verhaal te komen.

Wonderwereld bestaat in het hart en de verbeelding van mensen

De setting voor dit verhaal is het fantastische, bizarre land Wonderworld; een plek waar de gelukkige en positieve herinneringen van mensen zich vermengen met hun rusteloze zorgen en negativiteit.

Leo en Emma worden door de mysterieuze clown Balan naar Wonderworld geleid en gaan op reis om te ontdekken wat voor hen belangrijk is.

Voordat ze kunnen terugkeren naar de echte wereld, moeten ze eerst het verloren evenwicht in hun hart herstellen …

Meer dan 80 verschillende kostuums bieden alle actie die je maar wilt!

De sterren van de show kunnen krachten van de inwoners van Wonderworld gebruiken door hun kleurrijke kostuums te dragen, met meer dan 80 verschillende om te passen!

Bash je vijanden, loop door de lucht, zet de tijd stil of manipuleer allerlei objecten … de mogelijkheden zijn eindeloos als je een nieuw kostuum oppakt.

Twee legendarische makers komen bij elkaar!

Kom één, kom allemaal en geniet van het hoogtepunt van Square Enix-verhalen in een wereld vol actie, gecreëerd door de legendarische Naka Yuji.

Voor het eerst in 20 jaar bundelen Naka Yuji en Oshima Naoto hun krachten en vormen ze het BALAN COMPANY-team; opgericht rond, het samenbrengen van actiegame-ontwikkeling, video- en muziekproductieprofessionals van zowel binnen als buiten het bedrijf.

Ad