Baldo: The Guardian Owls – Fysieke release

Baldo: The Guardian Owls – Fysieke release

Pix’n Love Games en Naps Team hebben een fysieke editie aangekondigd van Baldo: The Guardian Owls voor Nintendo Switch. Er zal een normale editie en een genummerde collector’s edition beschikbaar zijn. De bijzonderheden van laatstgenoemde zijn daarentegen niet bekendgemaakt.

Over Baldo: The Guardian Owls

Baldo: The Guardian Owls is een van de beste actie-/avonturengames van de afgelopen jaren, en het is een echte uitnodiging om op ontdekkingstocht te gaan. Baldo schittert ook en vooral vanwege de creativiteit van zijn kerkers, de wijsheid van zijn raadsels en de samenhang van zijn enorme wereld, die wordt bediend door een grandioze esthetische richting en een galerij met betoverende figuren die hulde brengen aan de grote Japanse animatiefilms. Een avontuur boordevol actie dat je meeneemt naar een mystieke wereld vol geheimen om op te lossen, tempels om te verkennen, steden om te ontdekken en monsters om tegen te vechten!

Voor 3 mei 2022, om 8 uur PT/11 uur ET/4 uur in het VK / 17.00 uur in Europa beginnen pre-orders voor Baldo: The Guardian Owls op Switch hier op de website van Pix’n Love. Exemplaren worden deze zomer verwacht.

The Three Fairies

Ter herinnering: Baldo: The Guardian Owls heeft zojuist een enorme update gekregen met de naam ‘The Three Fairies’, met een nieuw avontuur en andere verbeteringen.

Ad