Baldo – The Guardian Owls gameplay trailer

Baldo – The Guardian Owls gameplay trailer

Het cel-shaded actie-avonturenspel Baldo komt nog steeds! Er is een lange gameplay-video voor Baldo uitgebracht waarin de levendige stad van de game en Side Quests worden getoond.

video
play-rounded-fill

Videocredits; IGN

The Guardian Owls

De titel van het spel is ook bijgewerkt en heet nu Baldo: The Guardian Owls.Je kunt nu Baldo door de stad zien dwalen, rondrollen, keramische potten oppakken en gooien. Hij wordt vergezeld door zijn trouwe vriend Luna terwijl hij enkele interessante kerkers bekijkt.

Een profecy kwam uit, een kind met een zuiver hart wordt geboren. Het wezen zonder hart dat door de wijze uilen in de onderwereld is verzegeld, staat op het punt weer op te staan.

Een reis naar een magisch land vol mysteries om te ontdekken.

Baldo is een actie-avontuur-RPG, vol puzzels en ingewikkelde kerkers om op te lossen.

Reizend over de wereld, zal Baldo communiceren met vele vreemde en grappige personages die overal verspreid zijn, om de zoektocht naar het hoofdverhaal en vele andere zijvragen te voltooien.

Je reist naar een open wereldkaart en ontdekt nieuwe steden en mensen, vecht tegen vijanden, lokaliseert verborgen tempels en verzamelt objecten om nieuwe wapens of items te krijgen om te gebruiken.

Ad