Baldo: The Guardian Owls komt 27 augustus

Baldo: The Guardian Owls heeft eindelijk een releasedatum en deze staat gepland voor 27 augustus, wat niet al te ver weg is. IGN heeft onlangs de Studio Ghibli-game met een visueel thema besproken. De game zou binnenkort beschikbaar moeten zijn om te pre-orderen op de Nintendo Switch via de eShop.

Over Baldo: The Guardian Owls

Baldo: The Guardian Owls zit vol met uitdagende puzzels om op te lossen en ingewikkelde kerkers om te verkennen.

Doorkruis deze boeiende open wereld als Baldo en ontmoet een groot aantal eigenzinnige en onvergetelijke personages, terwijl je worstelt om de cryptische profetie te ontcijferen en het lot te dwarsbomen. Van heerlijke eigenzinnigheid tot spannend avontuur, ontdek nieuwe steden en hun kenmerkende inwoners, vecht tegen woeste vijanden, vind verborgen tempels en verzamel zowel magische als alledaagse voorwerpen om krachtige nieuwe wapens te krijgen of om de talloze geheimen van dit vreemde land te onthullen.</ p>

Een profetie kwam uit, een kind met een zuiver hart is geboren. Het wezen zonder hart dat door de wijze uilen in de onderwereld is verzegeld, staat op het punt weer op te staan. Een reis naar een magisch land vol mysteries om te ontdekken.

Baldo is een actie-avontuur-rpg, vol puzzels en ingewikkelde kerkers om op te lossen.

Als Baldo de wereld rondreist, zal hij omgaan met veel vreemde en grappige personages die overal verspreid zijn, om de hoofdverhaalzoektocht en vele andere nevenmissies te voltooien.

Je reist naar een open wereldkaart en ontdekt nieuwe steden en mensen, vecht tegen vijanden, lokaliseert verborgen tempels en verzamelt objecten om nieuwe wapens of items te krijgen om te gebruiken.

Ad