Baldo: The Guardian Owls – The Three Fairies update patch notes

Baldo: The Guardian Owls – The Three Fairies update patch notes

Baldo: The Guardian Owls heeft ongeveer een jaar na de eerste release een substantiële upgrade ontvangen in de vorm van “The Three Fairies”. Het Naps-team heeft een fris nieuw avontuur gelanceerd dat ongeveer 10 uur in beslag zal nemen.

The Three Fairies update

De volledige patch-opmerkingen zijn als volgt:

  • Er staat je een nieuwe (10 uur durende) reis te wachten: Baldo The Fairy Trio
  • Beide avonturen bevatten nu een nieuwe ondersteunde modus.
  • Je kunt (ondersteunde modus) op elk moment in het instellingenmenu inschakelen om het spel gemakkelijker te spelen te maken. Je gezondheid en Orbs worden geleidelijk aangevuld en er verschijnen nieuwe pinpoints op de kaart.
  • Diverse kleine reparaties en verbeteringen.

De Three Fairies-update voor Baldo: The Guardian Owls is nu beschikbaar voor alle Nintendo Switch-gamers van het origineel.

Over Baldo: The Guardian Owls

Reis door een mystiek land boordevol raadsels om op te lossen.

Baldo: The Guardian Owls zit vol met moeilijke raadsels om te voltooien en interessante kerkers om te verkennen.

Verken als Baldo deze boeiende open wereld en ontmoet een hele reeks kleurrijke en unieke mensen terwijl je probeert de mysterieuze profetie te begrijpen en het lot te tarten.

Ontdek nieuwe steden en hun diverse bevolkingsgroepen, vecht tegen angstaanjagende tegenstanders, verken verborgen tempels en verzamel zowel magische als gewone artefacten om sterke nieuwe wapens te krijgen of om te helpen bij het ontrafelen van de talloze mysteries van dit vreemde land.