Baldur’s Gate: Dark Alliance II – Eerste 30 Minuten

Baldur’s Gate: Dark Alliance II – Eerste 30 Minuten

Baldur’s Gate: Dark Alliance II is net uit voor Nintendo Switch, en dankzij Handheld Players hebben we 30 minuten aan gameplay-opnames.

De game speelt zich af in en rond de stad Baldur’s Gate. Het heeft 5 speelbare personages en klassen en speelt zich af op tientallen verschillende plaatsen. De game heeft vier moeilijkheidsgraden: “Easy”, “Normaal”, “Hard” en “Extreme”. Spelers kunnen hun eigen wapens en bepantsering maken, en ze kunnen ze verbeteren door runestones en edelstenen te gebruiken.

video
play-rounded-fill

Over Baldur’s Gate: Dark Alliance II

Of ze nu de barbaar, monnik, necromancer, schurk of geestelijke kiezen, spelers zullen actief moeten vechten tegen hordes monsters zoals Hobgoblins, Ghouls, Golems en de gevreesde draken terwijl ze aanvallen ontwijken en dodelijke vallen vermijden.</p >

Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 kan in alle versies lokaal met andere mensen worden gespeeld. Dit is een goed moment om het vervolg te spelen op Baldur’s Gate dat een generatie veranderde met een vriend of onderweg.

Belangrijkste kenmerken

  • Hack je een weg door meer dan 80 gevaarlijke levels of spreek krachtige spreuken uit.
  • Er zijn geheime plaatsen, personages en honderden items om te vinden, te veranderen en te gebruiken. Maak je eigen magische wapens en bepantsering om zoveel mogelijk schade aan te richten in de strijd. Verover legers van Hobgoblins, Ghouls, Golems en de angstaanjagende Dragons.
  • Speelmodi die interessant zijn voor één persoon of twee mensen die samenwerken – Er zijn vier moeilijkheidsgraden, “Gemakkelijk”, “Normaal”, “Hard” en “Extreem”, die zelfs de zwaarste avonturier op de proef zullen stellen.
  • Drizzt Do’Urden en Artemis Entreri, twee geheime personages, zijn de enigen die geen stem hebben in het geheel.
  • Lokale coöpondersteuning!

Alle stemmen werden gedaan door een groep sterren.

Baldur’s Gate: Dark Alliance II kan worden gedownload in de eShop voor Nintendo Switch.

Ad