Bandai Namco introduceert Dragon Ball Xenoverse 2 DLC-personage Jiren Full Power

Bandai Namco introduceert Dragon Ball Xenoverse 2 DLC-personage Jiren Full Power

Bandai Namco blijft de vermakelijke Dragon Ball Xenoverse 2 ondersteunen, die voor het eerst werd gelanceerd in 2016, wat geweldig is om te zien.

Het bedrijf gaf fans een kijkje in het volgende Dragon Ball Xenoverse 2 betaalde DLC-personage en het is Jiren (Full Power) die zal worden opgenomen als onderdeel van het Legendary Pack 2, dat dit najaar zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Jiren (Full Power) is onderweg naar #DRAGONBALLXenoverse2! Verleg je grenzen om het op te nemen tegen het sterkste lid van de Pride Troopers.

En als klap op de vuurpijl aan het einde van Jirens debuutvideo plaagt Bandai Namco nog een nieuw personage.

Over Dragon Ball Xenoverse 2

HET IS TIJD OM SUPER SAIYAN TE GAAN!

Ontwikkeld om de kracht van de huidige generatie gameconsoles en pc’s volledig te benutten, bouwt DRAGON BALL XENOVERSE 2 voort op de zeer populaire DRAGON BALL XENOVERSE met verbeterde graphics die spelers verder onderdompelen in de grootste en meest gedetailleerde Dragon Ball-wereld die ooit is ontwikkeld.< /p>

DRAGON BALL XENOVERSE 2 levert een nieuwe hub-stad en de meeste karakteraanpassingsopties tot nu toe, naast een groot aantal nieuwe functies en speciale upgrades. DRAGON BALL XENOVERSE 2 staat gepland voor lancering in Amerika in 2016.

  • Herbeleef het verhaal van Dragon Ball door tijdreizen en historische momenten in het Dragon Ball-universum te beschermen
  • Next-gen visuals brengen de Dragon Ball anime-ervaring tot leven
  • Nieuwe personages en baasgevechten
  • Gloednieuwe hub-stad die meer dan 7x zo groot is als de originele game met 300 spelers tegelijk online
  • Meer diepgaand karaktercreatiesysteem en gevechtsaanpassingen
  • Een jaar ondersteuning na de lancering