Bandai Namco – Luistert aandachtig naar mensen die God Eater willen

Bandai Namco – Luistert aandachtig naar mensen die God Eater willen

Tijdens een IGN Japan-interview werden ontwikkelaars van Bandai Namco Entertainment gevraagd naar de mogelijkheid van God Eater 3 of een God Eater-game op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Opmerking: niet Nintendo Switch-beeldmateriaal, video credtis; IGN

God Eater voor Switch

Yusuke Tomizawa, de algemene producent van God Eater, zei dat het bedrijf regelmatig verzoeken van gebruikers ontvangt om God Eater-titels aan Nintendo Switch te geven, omdat ze God Eater onderweg willen spelen.

Hoewel het ontwikkelteam eerder prioriteit gaf aan het oppoetsen van de kwaliteit van God Eater 3 op PS4 en pc, vinden ze dat het nu nodig is om naar de stemmen van Nintendo Switch-gebruikers te luisteren.

God Eater 3-producer Yuya Tomiyama zegt dat hij begrijpt dat veel mensen zich niet bewust zijn van het spelen op de tv en zich bewust zijn van hun talloze verzoeken om God Eater op Nintendo Switch te zien.

Over God Eater 3

Aangezien het meest waarschijnlijk is dat de nieuwste game de enige is die hier wordt overwogen, is er wat meer informatie over die titel.

Plots beginnen onbekende levensvormen genaamd “Oracle-cellen” met hun ongecontroleerde consumptie van al het leven op aarde. Hun vraatzuchtige eetlust “verslinden” en opmerkelijke aanpassingsvermogen verdienen ze eerst angst, dan ontzag, en ten slotte de naam “Aragami”. In het aangezicht van een vijand die volledig immuun is voor conventionele wapens, stort de stedelijke beschaving ineen en wordt de mensheid elke dag steeds verder in de richting van uitsterving gedreven.

Eén enkele lichtpunt blijft voor de mensheid. Na de ontwikkeling van “God Arcs” -living weapons die Oracle-cellen bevatten-verschijnen hun ‘wondersers’, de ‘Goddoeners’. In een wereld die geteisterd wordt door gekke goden, vechten deze “Goddoeners” tegen een wanhopige oorlog …

Creëer je karakter en vecht voor het voortbestaan ​​van mens-soort in GOD EATER 3. Selecteer je wapen uit een breed scala van God Arcs en zie gloednieuwe Aragamis in dynamische hoge snelheids gevechten. Verken verwoeste gebieden die je nog nooit hebt gezien in de vorige GOD EATER-spellen.

 

Ad