Bandai Namco – Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival modes

Bandai Namco – Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival modes

Bandai Namco heeft onlangs hun nieuwe ritmespel Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival onthuld, dat op 23 september in Noord-Amerika en op 14 oktober in Europa uitkomt. Je kunt je een weg banen door een heleboel nieuwe modi, nieuwe nummers en oude nummers in dit leuke ritmische avontuur.

video
play-rounded-fill

Over Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival

Maak een rondleiding door Omiko City met de vrolijke gidsen DON-chan en Kumo-Kyun om te zien hoe Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival spelers laat drummen op het ritme van hun eigen hart. Bezoek de Thunder Shrine om de originele Taiko Mode en de nieuwe Concierge Mode—Improvement Support te spelen, waar spelers de moeilijkste delen van liedjes onder de knie krijgen. Breng de band samen met gezelschapsspellen in Taiko Land.

Maximaal vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in ‘couch co-op’ terwijl ze verschillende delen van nummers drummen of het opnemen tegen het zorgvuldig uitgekozen speelgoed van een andere speler in de unieke en kleurrijke Great Drum Toy War-modus. In Dondoko Town kun je je vaardigheden laten zien aan spelers van over de hele wereld en met hen strijden om een ​​Taiko-meester te worden.

In Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival kunnen spelers hun drumvaardigheden verbeteren door middel van 76 nummers. Ze kunnen ervoor kiezen om het spel te besturen met beweging, aanraking of knoppen, en terwijl ze spelen, kunnen ze Don Coins verdienen om hun ervaring aan te passen. De game zal de eerste in de serie zijn die de Taiko Music Pass aanbiedt, die spelers toegang geeft tot meer dan 500 nummers en maandelijkse updates met nieuwe nummers.

Taiko No Tatsujin: Rhythm Festival modes

Samen met je vrienden DON-Chan en Kumo-kyun, ga je proberen een Taiko-meester te worden.

Taiko-modus:

Speel je favoriete liedjes op de Japanse taiko en heb plezier!

Je kunt kiezen tussen ‘Eenvoudig’, ‘Normaal’, ‘Hard’ en ‘Extreem’, afhankelijk van hoe goed je bent.

De collectie bevat 76 nummers, waaronder nieuwe nummers als ‘Gurenge’, ‘Feel Special’ en ‘Racing into the Night’. Je kunt het spel op verschillende manieren spelen, zoals ‘Handheld-modus’, ‘TV-modus’, ‘Deel Joy-Con’, ‘Schudden’, ‘Touch Play’ en ‘Taiko Drum Set’.

Online modus:

Met “Online klassementswedstrijden” kun je andere spelers vinden die ongeveer hetzelfde niveau hebben als jij, zodat je altijd kunt genieten van een felle strijd!

Win Taiko-gevechten tegen spelers van over de hele wereld en stijg in rang.

Je kunt de regels van Online Room Match wijzigen en met iedereen spelen.

In de “Party-modus” van “Don-chan Band” kunnen maximaal vier spelers verschillende tonen besturen en samen spelen om een ​​goed live optreden te maken. En in ‘The Great Drum Toy War’ stel je je eigen stapel speelgoed samen en vecht je.

Taiko Play:

Gebruik deze modus om delen van nummers zo vaak te herhalen als je wilt om beter te worden in het bespelen van de drums.

Je kunt zoveel veranderen als je wilt:

Speel verschillende modi om ‘Don Coins’ te krijgen. Gebruik de munten om dingen uit de winkel van het spel te kopen, zoals kostuums en naamplaten. Pas aan zoals je wilt!

Speel meer dan 500 nummers uit verschillende genres af met de Taiko Music Pass. De muziek line-up wordt elke maand bijgewerkt. Informatie wordt op een later tijdstip gegeven.