Bandai Namco toont Ace Angler: Fishing Spirits

Bandai Namco toont Ace Angler: Fishing Spirits

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Ace Angler: Fishing Spirits op donderdag 27 oktober beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch.

Het door Bandai Namco gemaakte visspel, dat een groot aantal andere spellen met visthema heeft, zal naar verwachting worden uitgebreid met een pretpark met aquariumthema, waar de actie begint.

video
play-rounded-fill

Over Ace Angler: Fishing Spirits

Dit is het vervolg op “Ace Angler: Nintendo Switch Version”, dat in 2019 werd gelanceerd en wereldwijd meer dan 800.000 exemplaren verkocht. Het is gevestigd in een pretpark met een aquariumthema. Het park zal vijf verschillende attracties hebben, waaronder visactiviteiten en een reeks andere spellen met een visthema die alleen of met anderen kunnen worden gespeeld. Verzamel medailles van elke attractie om meer vissen te krijgen, met als uiteindelijk doel het grootste aquarium ter wereld te bouwen.

De meest recente promotievideo voor Marine Medal Mania, het pretpark met aquariumthema dat dienst doet als locatie voor de titel, biedt alle benodigde informatie in minder dan vier minuten. Leg fascinerende waterdieren vast, doe mee aan interessante activiteiten en geniet van het bouwen van je eigen aquarium!”

Welkom in het aquariumthema-pretpark van je dromen Ace Angler: Fishing Spirits is vanaf donderdag 27 oktober beschikbaar voor Nintendo Switch.

Ad