Bandai Namco US – Digimon Survive lanceert in 2020

Bandai Namco US – Digimon Survive lanceert in 2020

Digimon Survive leek te zijn vertraagd van de oorspronkelijke releasedatum van 2020 tot “TBD” vanwege een volledige herziening van zijn ontwikkeling.

Dit nieuws werd oorspronkelijk gedeeld in het laatste nummer van Weekly Famitsu. kort na dit rapport nam Gematsu, nieuwsuitzending voor gaming, contact op met Bandai Namco US voor commentaar op de vertraging.

Volgens de volgende post op Twitter liet de vertegenwoordiger van Bandai Namco US weten dat Digimon Survive eigenlijk nog op schema lag om in 2020 uit te brengen, en dat de door Famitsu gerapporteerde “TBD” een typfout was.

Vertraging of geen vertraging?

Ten tijde van dit schrijven is het onduidelijk of er inderdaad een typefout aan Famitsu’s kant was, of dat de vertegenwoordiger van Bandai Namco US nog onvolledige informatie had over de vertraging.

Hoe het ook zij, we zullen zeker terugkomen wanneer er meer details verschijnen over de releasedatum van Digimon Survive.

Over Digimon Survive

Dit is een verhaal over overleven in een vreemde nieuwe wereld.

Digimon Survive viert de 20e verjaardag van de Digimon Anime en presenteert een gloednieuw avontuur in een mysterieuze wereld met personages ontworpen door Uichi Ukumo en muziek van de veelgeprezen Tomoki Miyoshi.

Digimon Survive ziet een gloednieuwe groep tieners, onder leiding van Takuma Momozuka, verdwalen tijdens een kampeertrip op school, en ontdekken dat ze worden vervoerd naar een vreemde nieuwe wereld van monsters en gevaar.

Terwijl ze zich een weg terug naar huis banen door een geanimeerde wereld van moeilijke beslissingen en dodelijke gevechten, zullen de keuzes van spelers tijdens het spel van invloed zijn op de evolutie van hun monster bondgenoten en het uiteindelijke einde. Gevechten in het spel worden uitgevochten in 2D, in een meer klassieke SRPG-stijl.