Bandle Tale: A League Of Legends Story – Releasedatum, pre-orders en speciale edities

Bandle Tale: A League Of Legends Story – Releasedatum, pre-orders en speciale edities

Samenvatting:

In Bandle Tale: A League Of Legends Story nemen Riot Forge en Lazy Bear Games spelers mee op een boeiende reis naast de charmante Yordles. De game wordt op 21 februari 2024 gelanceerd, met pre-orders met exclusieve in-game items. Bovendien beloven speciale edities zoals de Deluxe Edition en Collector’s Edition een diepere onderdompeling in het Yordle-universum, waardoor deze game een must-play is voor zowel League Of Legends-fans als nieuwkomers.


Bandle Tale: een League Of Legends-verhaal

Je bent een verlegen jongen die in Yarnville woont, een gezellig maar geïsoleerd eiland dat geobsedeerd is door alles wat met breien te maken heeft. Wanneer je 101 jaar durende stage eindigt, wil je niets liever dan zien wat er achter de portalen ligt die de rest van Bandle City met elkaar verbinden. Maar wanneer een feestje waar je naartoe gaat vreselijk misgaat, storten de portalen in en wordt alles een chaos!

Met je unieke breimagie en onverstoorbare geest kun je de hulp inroepen van nieuwe vrienden, de portalen herstellen en Bandle City opnieuw herenigen!

Releasedatum

De langverwachte Bandle Tale: A League Of Legends Story heeft eindelijk een bevestigde releasedatum. Gamers over de hele wereld kunnen 21 februari 2024 in hun agenda zetten. Deze aankondiging van de releasedatum heeft voor opwinding gezorgd in de gaminggemeenschap, vooral onder liefhebbers van League Of Legends die reikhalzend hebben uitgekeken naar dit met Yordle gevulde avontuur.

Hoe vooraf bestellen?

Om jouw exemplaar van Bandle Tale veilig te stellen, kun je nu voorbestellingen plaatsen via verschillende platforms. Riot Forge en Lazy Bear Games hebben het voor gamers gemakkelijk gemaakt om deze ambachtelijke RPG-spin-off in handen te krijgen. Of je nu een die-hard League Of Legends-fan bent of gewoon op zoek bent naar een spannende nieuwe game-ervaring, vooraf bestellen is de eerste stap om aan deze betoverende reis te beginnen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Exclusieve in-game items

Het vooraf bestellen van Bandle Tale heeft verleidelijke voordelen. Exclusieve in-game items wachten op degenen die hun exemplaren vooraf reserveren. Deze items omvatten de charmante Bandle Scout-hoed, de schattige Bandle Scout Poro, het gezellige Evergreen Cottage, een Yordle-recept om te knutselen en nog veel meer verrassingen die je game-ervaring in de Yordle-wereld zullen verbeteren.

Deluxe editie

De Deluxe Edition van Bandle Tale is ontworpen om spelers nog meer inhoud en plezier te bieden. Dit is wat je kunt verwachten van deze verbeterde editie:

Downloadbare contentbundel

De Deluxe Edition bevat een downloadbare contentbundel die je gameplay verrijkt. Deze bundel bevat een Poro Pet-skinpakket, een Backpack House-skinpakket, een Particle Effect Trails-pakket en een geheim menupakket. Deze toevoegingen voegen diepte en spanning toe aan je avonturen met de Yordles.

Verzamelaarseditie

Voor de ultieme Bandle Tale-ervaring biedt de Collector’s Edition een schat aan exclusieve verzamelobjecten en digitale inhoud. Duik in het Yordle-universum met deze spannende items:

Yordle-beeldjes

Deze speciale editie bevat vijf zorgvuldig vervaardigde Yordle-beeldjes die de unieke persoonlijkheden van deze geliefde personages laten zien. Laat ze trots zien terwijl je helemaal opgaat in het spel.

Bandle Center Diorama-set

Bouw je eigen Bandle Center-diorama met deze kit en voeg een tastbare dimensie toe aan je verbinding met de Yordles en hun wereld.

Stickerset

Versier je speelruimte met een exclusieve stickerset met iconische afbeeldingen van Bandle Tale. Personaliseer je uitrusting en omgeving om je liefde voor het spel te tonen.

Houten pinnenset

De Collector’s Edition bevat ook een set houten pinnen, die een vleugje stijl aan je accessoires toevoegen.

Notitieboekje

Houd uw gaming-aantekeningen, strategieën en gedachten geordend met een exclusief notitieboekje dat bij deze editie wordt geleverd.

Hardcover kunstboek

Ontdek de artistieke reis achter Bandle Tale met een hardcover kunstboek vol concept art, schetsen en inzichten in de ontwikkeling van de game.

Collector’s Edition-doos

Al deze exclusieve items worden prachtig verpakt in een Collector’s Edition-doos, waardoor het een waardevolle aanvulling is op je gamecollectie.

Digitale inhoud

Naast de fysieke verzamelobjecten bevat de Collector’s Edition alle digitale inhoud uit de Deluxe Edition, zodat je verzekerd bent van de complete Bandle Tale-ervaring.

Conclusie

Kortom: Bandle Tale: A League Of Legends Story wordt een spannende en betoverende game-ervaring waar zowel League Of Legends-fans als nieuwkomers reikhalzend naar uit moeten kijken. Met de releasedatum vastgesteld op 21 februari 2024 bruist de gaminggemeenschap van verwachting, vooral onder degenen die reikhalzend hebben uitgekeken naar dit Yordle-avontuur.

Het vooraf bestellen van de game biedt verleidelijke voordelen, waaronder exclusieve in-game items zoals de charmante Bandle Scout-hoed, de schattige Bandle Scout Poro en meer verrassingen die je reis in de Yordle-wereld zullen verbeteren.

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer content en plezier, biedt de Deluxe Edition een downloadbare contentbundel die je gameplay verrijkt met verschillende skins en packs, terwijl de Collector’s Edition de ervaring naar een hoger niveau tilt met exclusieve verzamelobjecten, waaronder Yordle-figuurtjes, een Bandle Center dioramapakket, een stickerset, houten spelden, een notitieboekje, een kunstboek met harde kaft en een prachtig verpakte Collector’s Edition-doos. Met alle digitale inhoud in de Deluxe Edition zorgt de Collector’s Edition ervoor dat je de volledige Bandle Tale-ervaring hebt, zowel digitaal als fysiek. Noteer dus in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke reis naar de wereld van Yordles op 21 februari 2024!

Veelgestelde vragen
  • 1. Kan ik Bandle Tale vooraf bestellen op meerdere platforms?
    • Ja, pre-orders voor Bandle Tale zijn beschikbaar op verschillende spelplatforms, waardoor je de flexibiliteit hebt om het platform van jouw voorkeur te kiezen.
  • 2. Wanneer is de Collector’s Edition verkrijgbaar?
    • De Collector’s Edition van Bandle Tale zal naast de standaardeditie te koop zijn op de releasedatum, 21 februari 2024.
  • 3. Zijn de Yordle-beeldjes in de Collector’s Edition beweegbaar?
    • Nee, de Yordle-beeldjes in de Collector’s Edition zijn niet beweegbaar; ze zijn echter prachtig gedetailleerd en ontworpen om tentoon te stellen.
  • 4. Kan ik de digitale inhoud afzonderlijk aanschaffen als ik voor de standaardeditie kies?
    • Ja, als u kiest voor de standaardeditie maar later besluit toegang te krijgen tot de digitale inhoud, zal deze afzonderlijk verkrijgbaar zijn.
  • 5. Zullen er in de toekomst extra DLC-pakketten voor Bandle Tale verschijnen?
    • Riot Forge en Lazy Bear Games hebben op dit moment geen extra DLC-pakketten aangekondigd, maar toekomstige updates en uitbreidingen zijn altijd mogelijk.