Banjo Kazooie komt naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack in Januari

Banjo Kazooie komt naar Nintendo Switch Online + Expansion Pack in Januari

Banjo Kazooie komt in januari uit voor degenen onder jullie die zijn geabonneerd op het Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Rare’s geliefde Nintendo 64-game is een welkome aanvulling op het Nintendo Switch Online + Expansion Pack, dat behoorlijk wat kritiek heeft gekregen toen het werd gelanceerd.

Over Banjo Kazooie

Een spel met een grote, gekke honingbeer genaamd Banjo die een strakke gele korte broek draagt ​​en een rauwe meeuw met rode kuif in zijn felblauwe rugzak ronddraagt… het klinkt als een raadselachtige combinatie.

Verbazingwekkend genoeg hebben de creatieve en gekke mensen van Rare ervoor gezorgd dat alle stukjes in Banjo-Kazooie pasten, hun 3D-prequel op Banjo-Tooie. De actie begint wanneer de boze heks Gruntilda Banjo’s schattige zusje Tooty betrapt om te gebruiken als proefpersoon voor haar schoonheidsstelende uitvinding.

Banjo gaat onmiddellijk te hulp met zijn onafscheidelijke metgezel Kazooie, verstopt in zijn rugzak. Het beer-en-vogelduo moet constant teamwerk gebruiken om de vele obstakels in het spelonkachtige hol van Gruntilda te overwinnen. Banjo’s brute kracht komt van pas bij het verslaan van vijanden, terwijl Kazooie’s locomotiefveelzijdigheid het paar in staat stelt de wereld af te speuren op zoek naar de benodigde stukjes om de puzzels van de plaats op te lossen. En alsof het beheersen van een bizar beer-vogelpaar niet genoeg is, kunnen spelers op zoek gaan naar medicijnman Mumbo Jumbo om een ​​verscheidenheid aan magische transformaties te ondergaan.

Banjo en Kazooie kunnen meer dan 20 verschillende bewegingen leren, en ze zullen ze allemaal nodig hebben om door de negen werelden vol plezier in Gruntilda’s Lair te komen.

Ad