Bare Butt Boxing aangekondigd

Bare Butt Boxing aangekondigd

Tuatara Games heeft Bare Butt Boxing onthuld, een nieuwe op fysica gebaseerde vechtgame waarin maximaal zes mensen het tegen elkaar kunnen opnemen in een reeks kleurrijke landschappen met een cast van hilarische personages. In 2023 komt de game uit op de Nintendo Switch.

In het vierde kwartaal van 2022 zal de heerlijk chaotische multiplayer-brawler Bare Butt Boxing van Tuatara Games een zwaar gevecht hebben op Steam Early Access voor pc, gevolgd door een 1.0-release in 2023 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 5 en PlayStation 4.

video
play-rounded-fill

Over Bare Butt Boxing

Bare Butt Boxing, dat slechts enkele minuten geleden werd vertoond op The MIX’s 10th Anniversary Showcase, is de eerste zelf-gepubliceerde game van de studio na VFX-ondersteuning voor titels als Valorant, Godfall, Fortnite, The Ascent en Solar Ash. Ondeugende buitenaardse wezens zijn geboeid door de bokssport en komen naar de aarde om hun favoriete boksers te imiteren, zich niet bewust van aardse wetten en tradities – en de meeste regels van het boksen. Sommige dingen gingen verloren in de vertaling voor deze brutale beginners in de sport, dus zet je schrap voor kleding-optionele, met vallen gevulde boksarena’s in de verste uithoeken van de wereld.

Speel in gratis vechtpartijen voor 6 spelers op levendige plaatsen over de hele wereld. Gooi de perfect geladen stoot over het podium of in andere tegenstanders voor een kettingreactie van schade, stel de ideale geladen slag op. Op verschillende slagvelden in levendige steden, prachtige bossen en kosmische ruimtevaartuigen, sta je op om te zegevieren in lokale en online multiplayer.

Denk zowel met je verstand als met je achterste: vallen, valkuilen en andere stomme gevaren die in elk level worden geplaatst, kunnen resulteren in een onmiddellijke KO. Streef naar power-ups zoals elektrische vuisten die schokken en verdoven, plakkerige bommen die ontploffen en onkwetsbaarheid. Sta bovenaan de leaderboards met interessante aanpassingen die exclusief via gameplay zijn verkregen, en er zullen geen ifs, ands of buts zijn over wie de kampioen is.

Bare Butt Boxing is een party-brawler waarmee spelers van verschillende niveaus kunnen deelnemen. Zelfs de meest doorgewinterde strijder kan grijnzen wanneer een gelukkige aanval van een speler een kettingreactie van chaos en hectische opwinding veroorzaakt.

“Bare Butt Boxing is onze toewijding aan de games waar we als kinderen van hielden en de mensen met wie we ze graag speelden”, merkte Tuatara Games-oprichter Klemen Lozar op. “We hopen dat gamers hun peuken op de bank zouden parkeren, in persoon of in geest, en zich die nachtelijke nachten met vrienden en familie zouden herinneren die puur, chaotisch genot waren.”

In het vierde kwartaal van 2022 zal Bare Butt Boxing beschikbaar zijn op Steam Early Access voor pc, gevolgd door een volledige release in 2023 voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 5 en PlayStation 4. Het portfolio van Tuatara Games is te zien op de officiële website, en de studio is ook te vinden op Twitter, YouTube en Discord.