B.ARK verschijnt eind 2020

B.ARK verschijnt eind 2020

Tic Toc Games kondigde B.ARK aan, een spel waarbij een stel dieren samenwerken om het zonnestelsel te redden. De schietgame zal eind 2020 op de Nintendo Switch worden uitgebracht als exclusieve console met tijdregistratie.

Team B.ARK meldt zich voor dienst! Mopshonden, katten, beren en konijntjes zijn hier om het zonnestelsel te redden! Bestuur krachtige maar schattige schepen terwijl je het opneemt tegen golven van vijanden wanneer #BarkGame van @tictocgames in 2020 naar #NintendoSwitch komt. #IndieWorld

video
play-rounded-fill

Het is tijd voor mopshonden, katten, beren en konijnen om het zonnestelsel te redden! Roep je vrienden op om krachtige maar schattige schepen te besturen, terwijl je tegen golven vijanden in een zijwaarts scrollende shooter samenwerkt.

Over B.ARK

Bestuur een team van harige dieren die zich een weg terug naar de aarde schieten om mysterieuze oceaancyborgs te verslaan en de mensheid te redden!

B.Ark tilt space shoot ’em ups naar een nieuw niveau van coöperatief gezelschapsspel met coöp voor 4 spelersbanken. Navigeer door de melkweg terwijl je door een ruimte-armada van vijanden met een visthema schiet, creëer unieke aanvalsstrategieën met je team, upgrade je schepen en verken het zonnestelsel om een ​​uitdagend geheim einde te vinden!

Communicatie met je team is de sleutel tot het verslaan van golven van vijanden, het redden van je vrienden, het ontgrendelen van nieuwe paden en het synchroniseren van je superkrachten. Met verborgen winkels onderweg kun je je schip aanpassen met gekke wapens; belachelijke ervaringen en waanzinnige ruimtegevechten creëren met bazen die zijn geïnspireerd door de griezeligste wezens uit de diepten van de oceaan.

B.ARK schiet eind 2020 als eerste uit op Nintendo Switch als exclusieve console.

Ad