Bat Boy komt in 2022

Bat Boy komt in 2022

Uitgever X Plus Games en ontwikkelaar Sonzai Games hebben Bat Boy voor Nintendo Switch en andere platforms aangekondigd. Bat Boy is een 2D-platformgame in retrostijl met in de hoofdrol de superheld met honkbalthema als hij het opneemt tegen de gemene Lord Vicious, die Bat Boy’s mede-superhelden met sportthema heeft gehersenspoeld om deel te nemen aan de gruwelijke Trials Of Darkness.

Bat Boy staat gepland voor een release ergens in 2022 voor Nintendo Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Bat Boy

Interdimensionale magiër Lord Vicious heeft de mede-teamgenoten van Bat Boy gehersenspoeld om deel te nemen aan de Trials of Darkness, een gruwelijk brute reeks atletische evenementen! Het is aan Bat Boy om samen te werken met de voormalige schurk en mondige kraai Garou, door allerlei vijandige werelden te doorkruisen, om de geesten van zijn sportheld-teamgenoten te bevrijden voordat ze het slachtoffer worden van de Trials. Onderweg zal Bat Boy allerlei personages tegenkomen, sommige bondgenoten, de meeste niet, terwijl hij zich een weg baant naar de laatste confrontatie met Lord Vicious.

Bat Boy zet de titulaire held tegenover de voormalige bondgenoten van zijn sportteam, helden zoals Racket Girl, Shinai Guy, Aquaria en Mr. Blitzer, terwijl hij door de vele werelden buiten de dimensionale poort van Lord Vicious reist!

Belangrijkste kenmerken

  • Een spannend 2D-platformavontuur tegen rijke, nostalgische 8-bits achtergronden.
  • Zwaai, buig, draai en sla je een weg door spannende gevechten in honkbalstijl!
  • Ontdek een enorme wereld van unieke en opwindende omgevingen, die uiteindelijk leiden tot een confrontatie met een van Bat Boy’s gehersenspoelde bondgenoten!
  • Krijg de krachten van elke bondgenoot terwijl je ze bevrijdt van de invloed van Lord Vicious!
  • Glorieuze 8-bits beelden, die doen denken aan vroege legendes van platformgames.
  • Chiptunes met een hoog octaangehalte van Evader Music, componist voor Smelter en Super Sami Roll.
  • Tientallen vijanden, spannende bazen en intrigerende metgezellen om tegen te komen!
  • Op basis van honkbalknuppels en puzzels in de omgeving oplossen!
  • Verborgen geheimen, verzamelobjecten, ontgrendelbare muziek en meer om te vinden!
Ad