Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster aangekondigd

Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster aangekondigd

Baten Kaitos 1 en 2 HD Remaster zijn geüpgradede versies van de iconische kaart-RPG’s die nu hun weg vinden naar de Nintendo Switch. Dit nieuws werd nog maar net vrijgegeven door Bandai Namco. Deze zomer zou de lancering van het product moeten plaatsvinden.

Monolith Soft, bekend van hun werk aan Xenoblade, was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van beide Baten Kaitos-spellen. De videogame Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean werd eind 2003 voor het eerst uitgebracht in Japan, in 2004 in Noord-Amerika en in 2005 in Europa. In 2006 kwam Baten Kaitos Origins, technisch gezien een voorloper van de originele serie, daarna uit.

video
play-rounded-fill

Over Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster

Het verhaal van Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster volgt Kalas, die, terwijl hij op zoek is naar wraak voor de dood van zijn broer en grootvader, Xelha tegenkomt. Samen gingen ze op een missie om het Alfard-rijk te overwinnen. Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster. Sagi, een spiriter die een link heeft met Guardian Spirits en lid is van de Dark Service, een elitemacht van het Alfard Empire, is essentieel voor de gebeurtenissen van Baten Kaitos Origins, die 20 jaar vóór de gebeurtenissen van de eerste game plaatsvinden en hebben dezelfde karakters. Na vals beschuldigd te zijn, gaat Sagi op een missie om zijn identiteit op te helderen en de mysteries rond het rijk te ontrafelen.

Twee JRPG-klassiekers maken een comeback. Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean en Baten Kaitos Origins zijn beide terug met bijgewerkte beelden en nieuwe functies die het eenvoudiger maken om door het spel te gaan, waardoor ze allebei veel leuker zijn om te spelen!

Er vond heel lang geleden een belangrijke strijd plaats tussen de bewoners van het land en de goddeloze godheid. Na een gewelddadige strijd slaagden de mensen erin de goddeloze godheid binnen te sluiten, maar het enige dat achterbleef was een onvruchtbaar land. Als gevolg hiervan namen de mensen de beslissing om de grond achter zich te laten en in plaats daarvan in de wolken te gaan leven.

Deze fabels werden vervolgens opnieuw verteld en kwamen bekend te staan ​​als legendes. Mensen in deze periode bezaten vleugels die Wings of the Heart werden genoemd, en hun leven was relatief aangenaam. Het was een tijd van vrede die lang duurde… Maar de neerwaartse spiraal was al subtiel ingezet.

De gebeurtenissen in de roman beginnen plaats te vinden wanneer een jonge man jouw naam uitspreekt, wat ook de naam van de geest is. Een verhaal dat zich afspeelt op een continent dat in de lucht zweeft en dient als ontmoetingsplaats voor de gedachten en gebeden van mensen.