Baten Kaitos I & II HD Remaster – Verbeteringen, framerate, resolutie enz

Baten Kaitos I & II HD Remaster – Verbeteringen, framerate, resolutie enz

Baten Kaitos I & II HD Remaster is nog maar net onthuld voor de Nintendo Switch, kort geleden, maar Bandai Namco heeft sindsdien verdere informatie gegeven, waaronder upgrades die zullen worden opgenomen, framesnelheid, resolutie en meer. Deze informatie is afkomstig uit een officiële FAQ.

Wat wordt precies bedoeld met de term “Baten Kaitos I & II HD Remaster”?

De Baten Kaitos I & II HD Remaster is een geremasterde versie van de games Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean en Baten Kaitos Origins, die beide bijna 20 jaar geleden voor het eerst beschikbaar kwamen op de Nintendo GameCube.

Ontwikkeld met als doel het verhaal van “Baten Kaitos” te vertellen op een manier die toegankelijker is voor de huidige generatie klanten, terwijl het trouw blijft aan de GameCube-versie, biedt het spel verbeterde graphics, verbeterde bruikbaarheid en kwaliteit van levensverbeteringen die de ervaring van het spelen van het originele werk zullen verbeteren. De game is oorspronkelijk uitgebracht voor de GameCube.

Welke veranderingen en verbeteringen zijn er aangebracht in deze bijgewerkte editie van de game?

De gebruikersinterface en de visuals voor de primaire personages en items op het veld hebben een facelift gekregen, wat heeft geleid tot een algehele verbetering van de visuele kwaliteit van de game.

De framesnelheid is gestabiliseerd en er zijn nieuwe functies toegevoegd aan “Baten Kaitos I & II HD Remaster” om de game nog toegankelijker te maken voor beginnende spelers. Deze nieuwe functies omvatten de mogelijkheid om ontmoetingen uit te schakelen, automatisch te vechten, tussenfilmpjes over te slaan en automatisch op te slaan.

Vraag: is er materiaal bijgewerkt of verwijderd?

Deze titel heeft geen materiaal meer, maar er is ook geen inhoud verwijderd. Dit is een geremasterde release die twee games, Baten Kaitos Origins en Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean, samenvoegt tot één product.

Wat zijn de technische specificaties van dit spel?

Deze game, die is gebaseerd op de versie voor de GameCube, heeft meer visuele expressiviteit en ondersteunt verbeterde beeldverhoudingen. De uitgebreide informatie over de specificaties van deze game is te vinden in de onderstaande tabel.

De voice-over is in het Japans.

Test Baten Kaitos: Endless Wings and the Lost Ocean is beschikbaar in de volgende taalversies: Japans, Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees. Koreaans is ook beschikbaar.

De Baten Kaitos zijn afkomstig uit de volgende talen: Japans, Engels, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

Schermresolutie: tv-modus @ 1920 x 1080 (*werkt bij resoluties tot en met 2K).

elke dertig seconden een frame

Compatibiliteit: Nintendo Switch Lite Online Functies – (#spelers): N.v.t. Offline Functies – Betaalde service: N.v.t. Betaalde service compatibiliteit: Nintendo Switch Lite DLC: Geen geheugenkaart nodig die compatibel is met microSD, SDHC of SDXC.

Spelbestandsgrootte: 8 GB

Aantal gegevens dat is opgeslagen:

De Baten Kaitos-serie: Endless Wings and the Lost Ocean heeft in totaal 30 afleveringen.

Deze zomer worden Baten Kaitos I en II geremasterd in high definition en beschikbaar gemaakt voor Nintendo Switch.