Baten Kaitos I & II HD Remaster – Verhoog de gevechtssnelheid, New Game en meer

Baten Kaitos I & II HD Remaster – Verhoog de gevechtssnelheid, New Game en meer

Bandai Namco heeft nog meer informatie onthuld over de aankomende Baten Kaitos I & II HD Remaster. De ontwikkelaar heeft onthuld dat spelers zowel het speltempo als de vechtsnelheid kunnen aanpassen, en dat het spel zelfs keuzes zal bevatten voor “New Game +” en “New Game -“.

Tijd voor een remaster

Na de aankondiging in de meest recente Nintendo Direct kwamen er meer gegevens beschikbaar. We hebben al kennis gemaakt met opties zoals de mogelijkheid om tussenfilmpjes over te slaan, ontmoetingen met tegenstanders uit te schakelen, automatische gevechten aan te gaan en het spel automatisch op te slaan.

Zowel tijdens het spelen als in gevechten hebben spelers de mogelijkheid om aan te passen hoe snel dingen bewegen. Er zijn keuzes voor 100%, 200% en 300% van het oorspronkelijke bedrag. New Game Plus is een functie die in verschillende rollenspellen te vinden is, en in deze kunnen spelers hun niveau, rang en Magnus met zich meedragen. Het nieuwe spel zal een grotere moeilijkheidsgraad hebben.

Bijkomende elementen die worden besproken, zijn onder meer de mogelijkheid om vijanden te vernietigen met een enkele treffer, een gemakkelijke weergave van gevechtsresultaten en een hulpmiddel dat hulp biedt.

Baten Kaitos I & II HD Remaster – Extra functies

Het volgende is een uitgebreid overzicht van alle extra functies die zijn opgenomen in de Baten Kaitos I & II HD Remaster, zoals verhoogde gevechtssnelheid, New Game + en New Game -:

  • Er zijn nieuwe, handige functies toegevoegd om de gameplay soepeler te maken.
  • Door de toevoeging van een breed scala aan nieuwe functies is het nu veel eenvoudiger om te spelen dan ooit tevoren.
  • Zes verschillende instelbare parameters
  • Je kunt aspecten van het spel aanpassen, zoals de snelheid waarmee het wordt gespeeld en de frequentie waarmee vijanden verschijnen, en deze instellingen opslaan als je voorkeursmodus. Dit kan op elk moment worden gewijzigd. Het volgende is een lijst van de configureerbare parameters:
  • Er zijn geen confrontaties: je moet ontmoetingen met willekeurige vijanden uitschakelen.
  • Direct doden: maakt de volledige vernietiging van een tegenstander mogelijk met een enkele aanval.
  • Selecteer het tempo van het spel uit een van de drie beschikbare instellingen (100%, 200% of 300%)
  • Kies uit drie verschillende niveaus van verhoogde snelheid voor je gevecht: 100%, 200% of 300%.
  • Vereenvoudigde weergave van de resultaten van het gevecht: na elke ronde moeten de resultaten van het gevecht op een meer rechttoe rechtaan manier worden weergegeven.
  • Auto-battle is een functie waarmee spelers automatisch gevechten kunnen laten uitvoeren.
  • Functie voor automatisch opslaan
  • Help-functie: vanuit het systeemmenu kun je de definities van belangrijke zinnen opzoeken en leren hoe je het spel moet spelen.
  • “New Game Plus”-modus (Modus)
  • Nadat je het spel de eerste keer hebt uitgespeeld, kun je deze optie gebruiken om het opnieuw te spelen terwijl je je level, rang en Magnus van de vorige playthrough behoudt.
  • Modus “Nieuw spel -” Nieuw spel
  • Deze modus legt beperkingen op aan wat kan worden gedaan, waardoor de taak veel moeilijker wordt dan normaal.

Over Baten Kaitos I & II HD Remaster

Twee JRPG-klassiekers maken een comeback. Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean en Baten Kaitos Origins zijn beide terug met bijgewerkte beelden en nieuwe functies die het eenvoudiger maken om door het spel te gaan, waardoor ze allebei veel leuker zijn om te spelen!

Er vond heel lang geleden een belangrijke strijd plaats tussen de bewoners van het land en de goddeloze godheid. Na een gewelddadige strijd slaagden de mensen erin de goddeloze godheid binnen te sluiten, maar het enige dat achterbleef was een onvruchtbaar land. Als gevolg hiervan namen de mensen de beslissing om de grond achter zich te laten en in plaats daarvan in de wolken te gaan leven.

Deze fabels werden vervolgens opnieuw verteld en kwamen bekend te staan ​​als legendes. Mensen in deze periode bezaten vleugels die Wings of the Heart werden genoemd, en hun leven was relatief aangenaam. Het was een tijd van vrede die lang duurde… Toch was de neerwaartse spiraal al subtiel ingezet.

De gebeurtenissen in de roman beginnen plaats te vinden wanneer een jonge man jouw naam uitspreekt, wat ook de naam van de geest is. Een verhaal dat zich afspeelt op een continent dat in de lucht zweeft en dient als ontmoetingsplaats voor de gedachten en gebeden van mensen.

Deze zomer brengt Bandai Namco een HD-remaster uit van Baten Kaitos I & II voor de Nintendo Switch.