Batman: Arkham Trilogy wordt uitgesteld

Batman: Arkham Trilogy wordt uitgesteld

Samenvatting:

Batman: Arkham Trilogy voor Nintendo Switch ondervindt vertraging, waarbij de nieuwe releasedatum is vastgesteld op 1 december 2023. We duiken in de redenen achter deze vertraging, verkennen de officiĆ«le verklaring en geven informatie over wat fans van kunnen verwachten deze collectie, die Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight bevat, samen met alle DLC-content. Of u nu van plan bent digitaal te gaan of kiest voor de retailversie, wij staan ā€‹ā€‹voor u klaar.


Batman opnieuw uitgesteld

De langverwachte Batman: Arkham Trilogy-collectie, die oorspronkelijk dit najaar op de Nintendo Switch zou verschijnen, wordt geconfronteerd met een kleine tegenslag. Gamers die reikhalzend uitkeken naar de komst ervan, zullen nu wat meer geduld moeten oefenen, aangezien de releasedatum is verschoven naar 1 december 2023. In dit artikel gaan we dieper in op de details rond deze vertraging en wat het betekent voor fans van de iconische Arkham-serie.

De aankondiging van de vertraging komt voor velen als een verrassing. Batman: Arkham Trilogy voor de Nintendo Switch werd voor het eerst onthuld in juni en zorgde ervoor dat fans zoemden van opwinding. In een update van augustus was de releasedatum vastgesteld op 13 oktober, maar het lijkt erop dat er meer tijd nodig is om de collectie optimaal te laten presteren op de Switch.

Vorige releasedatum

VĆ³Ć³r de vertraging telden fans de dagen af ā€‹ā€‹tot 13 oktober, in afwachting van de mogelijkheid om de iconische Batman: Arkham Asylum opnieuw te bezoeken, de saga voort te zetten in Batman: Arkham City en de trilogie af te sluiten met Batman: Arkham Knight ā€“ allemaal aan de gang het draagbare Nintendo Switch-platform.

Officiƫle verklaring

De officiƫle verklaring over de vertraging luidt: Er is meer tijd nodig om spelers de best mogelijke ervaring op de Nintendo Switch te bieden. Onze excuses aan de fans die enthousiast zijn om deze versie van de trilogie te spelen. Bedankt voor uw geduld. Hoewel de vertraging teleurstellend kan zijn, is het duidelijk dat de ontwikkelaars zich inzetten voor het leveren van een gepolijste en plezierige ervaring.

Games inbegrepen in Batman: Arkham Trilogy

Voor degenen die niet bekend zijn met de collectie: Batman: Arkham Trilogy bundelt drie veelgeprezen titels in Ć©Ć©n pakket: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight. Spelers kunnen in de cape en kap van de Dark Knight stappen en het opnemen tegen iconische schurken in Gotham City.

Een van de hoogtepunten van deze collectie is de toevoeging van alle DLC-inhoud van elke game. Dit betekent dat je toegang hebt tot extra missies, skins en uitdagingen, waardoor het pakket nog meer waarde krijgt.

Fysieke en digitale opties

Fans hebben de keuze tussen fysieke en digitale versies van Batman: Arkham Trilogy. Het is echter vermeldenswaard dat niet alle inhoud op de cartridge in de fysieke editie zal staan. De tweede en derde titels, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight, zullen beschikbaar zijn als downloadcodes.

Als u kiest voor de retailversie, zorg er dan voor dat u de pakketgegevens controleert. Het is essentieel dat je weet wat er inbegrepen is en wat je apart moet downloaden om de volledige Arkham-ervaring op je Switch te hebben.

Conclusie

Hoewel de vertraging een teleurstelling is, is het belangrijk om te onthouden dat de extra tijd wordt genomen om de best mogelijke game-ervaring op de Nintendo Switch te garanderen. De kans om met verbluffende details en met alle aanvullende content terug te duiken in de wereld van Batman is iets waar fans naar uit kunnen kijken.

Veelgestelde vragen:
  • 1. Waarom werd Batman: Arkham Trilogy uitgesteld op de Nintendo Switch?
    • De vertraging werd toegeschreven aan de behoefte aan meer tijd om de collectie voor het Nintendo Switch-platform te optimaliseren, waardoor een superieure game-ervaring werd gegarandeerd.
  • 2. Kan ik nog steeds de fysieke versie van Batman: Arkham Trilogy voor Switch krijgen?
    • Ja, er komt een fysieke release, maar niet alle inhoud staat op de cartridge. Voor Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight zijn downloadcodes vereist.
  • 3. Welke games zijn opgenomen in Batman: Arkham Trilogy?
    • De collectie omvat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight, samen met alle DLC-content.
  • 4. Zal de DLC in de collectie worden opgenomen?
    • Ja, alle DLC-inhoud van elke game is inbegrepen, waardoor je game-ervaring wordt verbeterd.
  • 5. Wanneer is de nieuwe releasedatum voor Batman: Arkham Trilogy op Nintendo Switch?
    • De nieuwe releasedatum is 1 december 2023. Zet het in je agenda!