Batora: Lost Haven – Verhaal trailer

Batora: Lost Haven – Verhaal trailer

Team 17 heeft een nieuwe verhalende trailer uitgebracht voor Batora: Lost Haven, een verhaalgedreven actie-RPG die vorig jaar voor het eerst werd onthuld voor Nintendo Switch.

Spelers nemen de rol aan van Avril, een ongewone tienerheld en de laatste kans van de vervagende aarde, terwijl ze tussen werelden reist, een gevarieerde cast van mensen ontmoet en een verscheidenheid aan kleurrijke en unieke sci-fi-fantasielocaties in Batora verkent. : Lost Haven.

video
play-rounded-fill

Over Batora: Lost Haven

Tijdens de reis zullen spelers een reeks cruciale keuzes maken, waarvan de gevolgen verstrekkende gevolgen kunnen hebben en de persoonlijkheid van Avril voor de rest van het spel kunnen veranderen. Spelers moeten vechten, nadenken en de ‘Nature Switch’-vaardigheid leren om hun mentale en fysieke kracht in evenwicht te brengen terwijl ze verschillende omgevingsproblemen overwinnen om Avril te laten leven.

Belangrijkste kenmerken van Batora: Lost Haven

  • Begeef je op een intrigerende sci-fi-reis door de sterren om vreemde thuisplaneten te ontdekken, interactie te hebben met een verscheidenheid aan ongewone soorten en de geheimen te leren om een ​​stervende aarde te redden in dit kosmische avontuur boordevol actie.
  • Jouw beslissingen bepalen het lot van het universum en de mensen die erin leven in dit reactieve, niet-lineaire verhaal. Overweeg je beslissingen en bepaal je lot als Veroveraar of Verdediger in een complex, op keuzes gebaseerd verhaal, ontwikkeld door een winnaar van een Writers’ Guild-prijs.
  • Vecht met een mix van hack-and-slash en twin-stick shooter: combineer in waanzinnige, meerlaagse gevechten tegen fantasierijke dieren en buitenaardse tegenstanders de kracht van je lichaam en geest.
  • Het ‘Nature Switch’-mechanisme is uniek omdat het vereist dat je je mentale en fysieke vermogens in evenwicht houdt om lonende omgevingsproblemen op te lossen en bedreigende tegenstanders te verslaan.
  • Verken kleurrijke en gevarieerde buitenaardse omgevingen met handgeschilderde beelden geïnspireerd op vintage sciencefiction uit de jaren 50 in deze prachtige retro sci-fi-kunststijl.

Later dit jaar wordt Batora: Lost Haven uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad