Battle Brothers – Of Flesh and Faith – Gratis DLC

Battle Brothers – Of Flesh and Faith – Gratis DLC

Battle Brothers debuteerde in maart 2021 op de Nintendo Switch en ontvangt sindsdien gratis upgrades. De nieuwe Of Flesh and Faith DLC is zojuist gepubliceerd, dus er is nog meer voor gamers om van te genieten.

Of Flesh and Faith bevat twee nieuwe scenario’s met de Oathtakers en de Anatomen, evenals meer dan 50 nieuwe evenementen, banners en uitrusting.

Van Flesh and Fait DLC

De gratis ‘Of Flesh and Faith’ DLC is een liefdesbrief aan Battle Brothers-fans na een reis van bijna zes jaar samen. Het voegt twee nieuwe startscenario’s toe voor je huursoldaat – de Oathtakers en de Anatomen – die je avontuur van begin tot eind beïnvloeden. Deze oorsprongen hebben elk hun eigen mechanica, uitrusting, karaktergeschiedenissen, plotgebeurtenissen en zelfs een op maat gemaakte banner. Er zijn meer dan 50 nieuwe evenementen beschikbaar in de game!

Kenmerken

  • Volg de leringen van de jonge Anselmus, strijd voor gerechtigheid en zweer geloften die voor- en nadelen geven totdat ze zijn vervuld.
  • Anatomen – Zet je studie voort, zelfs als ze je afwijzen, onderzoek de lichamen van je gevallen tegenstanders en vind nieuwe methoden om je soldaten te versterken.
  • Nieuwe banners – Plaats twee nieuwe banners die thematisch passen bij de nieuwe oorsprong.
  • Nieuwe uitrusting – Kleed je om indruk te maken met nieuwe uitrusting die geschikt is voor je afkomst.
  • Nieuwe evenementen – Tijdens je avonturen kom je meer dan 50 nieuwe evenementen tegen.

Alle Battle Brothers Switch-gamers krijgen mogelijk gratis de nieuwe Of Flesh and Faith DLC.