Battlezone: Gold Edition – Release datum Trailer

Battlezone: Gold Edition – Release datum Trailer

Developer Rebellion heeft de releasedatum voor Battlezone: Gold Edition op de Nintendo Switch aangekondigd.

De reboot van de veelgeprezen titel zal op 8 november op het nieuwste platform van Nintendo verschijnen, wat vrij snel zal zijn.

video

Over Battlezone: Gold Edition

Stap in de cockpit van de Cobra-tank en ervaar een verbluffend first-person tankgevecht. Laat destructieve wapens en geweldige speciale apparatuur los, van lasergestuurde raketten en artillerie tot EMP’s en schildboosts.

Ervaar een spannende campagne voor 1-4 spelers waarbij verschillende omgevingen, vijanden en missietypen samen worden gemengd in een procedureel gegenereerde campagne.

Verwoestend Arsenaal
Laat destructieve wapens en geweldige speciale apparatuur los, van lasergestuurde raketten en artillerie tot EMP’s en schildboosts.

Onbeperkt solo- en coöpspel
Ervaar een spannende campagne voor 1-4 spelers waarbij verschillende omgevingen, vijanden en missies samenvloeien in een procedureel gegenereerde campagne. Geen twee playthroughs zullen hetzelfde zijn!

Geavanceerde upgrades
Ontgrendel krachtigere tanks, wapens en speciale uitrusting en kies uit honderden dodelijke combinaties!

Vecht met stijl
Pas de look van je tank aan, met verschillende skins, bobbleheads en hoorns, allemaal inbegrepen in de Gold Edition!

Klassieke modus
Ervaar waar het allemaal begon met de Classic-modus – met originele twee-sporenbesturingselementen en wereldwijde leaderboards om jezelf tegen te testen!

Ad