Bayonetta 1 – Fysieke editie aangekondigd

Bayonetta 1 – Fysieke editie aangekondigd

Nintendo verklaarde dat een fysieke Nintendo Switch-versie van de originele Bayonetta-game op 30 september 2022 in het westen zou worden uitgebracht.

Elk exemplaar kost $ 29,99 USD en zal in de toekomst in beperkte aantallen beschikbaar zijn voor pre-order bij geselecteerde verkopers.

Nintendo bevestigt fysiek

… voltooi je Bayonetta-verzameling wanneer de originele Bayonetta-game op 30 september wordt uitgebracht als een zelfstandige, fysieke release voor Nintendo Switch! Een beperkte hoeveelheid fysieke Bayonetta-versies is beschikbaar voor pre-order via geselecteerde retailers en zal beschikbaar zijn bij lancering in de My Nintendo Store voor $ 29,99.

Over Bayonetta

Een heks wordt gereïncarneerd in een kist op de bodem van een donker meer. Ontdek of herbeleef de spectaculaire Bayonetta waar en wanneer je maar wilt op de Nintendo Switch!

Het legendarische eerste hoofdstuk van de Bayonetta-trilogie, gelanceerd in 2010, liet de wereld kennismaken met ‘climax-actie’, een explosieve combinatie van snelle actie en brutale flair. Bayonetta verplettert haar tegenstanders met combinatieaanvallen die even mooi als meedogenloos zijn, gewapend met een pistool in elke hand en één aan elke voet.

Ontwijk de aanvallen van de tegenstander met de exacte tijd om Witch Time te activeren, zodat je tegenstanders weerloos zijn voor je aanvallen van trappen, stoten en geweerschoten voordat je ze afmaakt met een brute Torture Attack. Geen enkele engel zal Bayonetta kunnen stoppen.

Demonen en engelen

Bayonetta reist door de verre Europese stad Vigrid nadat ze zich haar identiteit en haar macht heeft herinnerd om demonen op te roepen, de troepen van Paradiso af te weren en de waarheid te vinden over haar lang verloren gewaande afkomst. Ontmoet legendarische personages zoals de beroemde demonensmid Rodin, informatiesnuffelaar Enzo en nog veel meer terwijl Bayonetta steeds meer formidabele engelen stuurt.

Bayonetta is een wonderbaarlijk boeiende ervaring, met een cast van iconische personages, een episch verhaal en zowel Engelse als Japanse voice-acting.

Sla in stijl op elk moment en op elke plaats!

Ontdek een verscheidenheid aan Bayonetta-kostuums met Nintendo-thema – of ze nu gekleed is in een klassieke groene tuniek of rond rolt en bommen laat vallen als een beroemde premiejager, de Umbra Witch heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Met de Nintendo Switch kun je overal actie ondernemen en spelen wanneer je maar wilt! Met de optionele aanraakcontrollers kun je Bayonetta eenvoudig bedienen met een tik of veegbeweging op het Nintendo Switch-aanraakscherm.