Bayonetta 2 – Versie 1.2.0 patch notes

Bayonetta 2 – Versie 1.2.0 patch notes

De Nintendo Switch-versie van Bayonetta 2 heeft een update gekregen naar versie 1.2.0. Aangezien de game sinds begin 2018 beschikbaar is op het huidige platform van Nintendo, is het nogal intrigerend dat er in ongeveer twee maanden tijd een tweede patch voor is verschenen.

De upgrade van eind september, die ondersteuning voor extra talen bracht, is een soort vervolg met versie 1.2.0. Alle talen bevatten patches voor “fouten in de tekst van een gebeurtenisscène aan het begin van het spel”, en het lijkt erop dat er slechts één reparatie is uitgevoerd voor Chinees (traditie).

Versie 1.2.0 patch notes

Hier volgen de volledige patch-opmerkingen voor Switch’s Bayonetta 2 versie 1.2.0:

  • Algemene oplossingen
  • De Chinese (traditionele) spelling van een hoofdstuktitel is gecorrigeerd.
  • Alle taalvertalingen van de formulering van de openingsgebeurtenisscène van de game zijn opgelost.

Over Bayonetta 2

Spelers in dit spannende vervolg op de veelgeprezen actiegame Bayonetta zullen de hele tijd op het puntje van hun stoel zitten. Deze game is herboren op de Nintendo Switch en zit boordevol adembenemende gevechten en verbluffende tussenfilmpjes.

Vecht bovenop een vliegtuig terwijl het naar het hart van de stad vliegt. Vecht tegen een gigantisch engelachtig wezen bovenop een rijdende trein met een dodelijke zweepachtige arm. en klim naar de top van een gebouw om luchtgevechten aan te gaan met een demonische draak.

Samen met de originele game en het onlangs uitgebrachte Bayonetta 3 is Bayonetta 2 toegankelijk op de Nintendo Switch.